Ljepota Video

Da li biste se usudili – Bizarni tretmani protiv starenja: Šamaranje lica, grudi i stražnjice (VIDEO)

Napisao admin

Zaboravite skupocjene kozmetičke tretmane, kreme ili injekcije botoksa. Sve što vam treba za pobjedu nad borama na licu, čini se, jest nekoliko kvalitetnih šamara.


Bizarni tretmani protiv starenja (foto: youtube)

Tajlanđanka Tata Sombuntham, koja već dugi niz godina radi kao terapeutkinja prirodnih metoda liječenja tvrdi kako šamaranjem “može vratiti bilo čiji sat”. Šamaranjem se, naglašava, učinkovito mogu izbrisati bore, smanjiti pore i zategnuti koža.
 
Da biste na samo 15 minuta prošli njen “šamarački” tretman u San Franciscu, morat ćete izdvojiti oko 350 dolara. Iako za njene tvrdnje nema i nema nekog čvrstog medicinskog uporišta, liječnici se slažu kako se na taj način može ubrzati cirkulacija i stvoriti zdravo rumenilo lica. No, Tata i njen suprug Mawan, ujedno suvlasnik salona, tvrde kako su rezultati sjajni i to već nakon nekoliko tretmana, prenosi Daily Mail.
 
 “To je vrlo jednostavno, toliko da tretman možete izvesti i kod kuće. Sve što trebate je opustiti lakat i zglob, stisnuti prste zajedno i udariti. I slobodno udarite muški, ne bojte se”, pojašnjava Mawan. Osim šamaranja, iznimno popularni tretman na Tajlandu je i tzv. “udaranje stražnjice” i to kako bi se učvrstila. A tu je svakako i nezaobilazno “šamaranje grudi” koje, kako vjeruju Tajlanđani, znatno povećava njihove dimenzije, prenosi Index. Tu “drevnu vještinu” prakticira i 44-godišnja  Khunying Tobnom.
 
“U davna vremena o tomu se i nije toliko govorilo, jer tad veličina grudi nije bila toliko bitna koliko je danas. No, to zaista funkcionira. Grudi narastu i za dvije veličine košarice”, tvrdi Tobnom čiji je salon u Bankoku gotovo uvijek pun. No, nažalost, uprkos učinkovitoj drevnoj vještini, za neke grudi ipak nema pomoći.
 
“Ponekad moramo odbiti pružanje usluga, jer su neke grudi jednostavno previše malene da bi tretman bio učinkovit”, iskrena je Tobnom. Ipak, čini se da su klijenti zadovoljni. Desetak minuta šamaranja njihovih poprsja rado će platiti 380 dolara i kako kaže Khumying, uvijek rado navratiti i sljedeći put.

cure.ba

Komentari

komentara