Ljepota

"Zmajeva krv" – Otkrivena tajna lijepog lica Angeline Jolie

Napisao admin

Filmska diva ljepotu lica pokušava zadržati uz gel koji nastaje od smole stabla koje nosi naziv 'Zmajeva krv'.


Angeline Jolie (Foto: Cure.ba)

Mnogi već godinama primjećuju da koža lica Angeline Jolie jednostavno blista, ali dosad niko nije uspio otkriti koja sredstva koristi.
Ali, sve se tajne kad-tad saznaju, pa tako i ova. Ako je vjerovati pisanju britanskih i američkih medija, lijepa Angie koristi proizvod koji se zove ‘Dragoon's Blood’, odnosno ‘Zmajeva krv’.

Riječ je o gelu za lice koji ima funkciju liftinga, odnosno opuštenoj i oslabljenoj koži dodaje volumen. To sredstvo navodno podiže, zateže i štiti kožu lica, ispravlja nepravilnosti te koži daje vidljivu blistavost, navodi tportal.

Poznata kozmetičar Nuz Shugaa koji radi sa mnoštvom poznatih faca poput Rachel Weiz, Amanda Seyfried i Angeline Jolie, kaže da se Angie oslanja upravo na taj gel kako bi zadržala mladenački izgled kože i čini to još od veljače prošle godine. Zlobnici su odmah primijetili da joj koža sad puno bolje izgleda nego kad je bila mlada.

Gel ‘Zmajeva krv’ napravljen je od smole drveta kojeg peruanski indijanci nazivaju ‘Zmajeva krv’. Smatra se da je to dosta manje invazivno sredstvo od filera i botoksa, a daje još bolje rezultate pomlađivanja.

Iako će se sve one koji obožavaju trendove koji produžuju mladost ‘Zmajeva krv’ itekako razveseliti, ipak ne treba zaboraviti da sve ovo ne mora nužno biti istina. Možda je tek riječ o jako dobro osmišljenoj reklamnoj kampanji jer, budimo iskreni, ko ne želi izgledati poput Angeline Jolie?!

cure.ba

Komentari

komentara