Ljepota

Na jednu polovinu lica je nanijela puder od 70 eura, a na drugu puder od 5 – možete li da uočite razliku?

Napisao H. H.

Mnoge žene ne mogu sebi da priušte skupu kozmetiku, ali na njihovu sreću postoje jeftinije opcije koje su izuzetno dobre

Umesto da bacaju novac na skupe originale, većina žena se odlučuje da kupi jeftinije kopije ili duplikate takozvane “dupes” kozmetičkih proizvoda i time uštede novac 

Popularna vlogerka sa Novog Zelanda Šenon Haris nedavno je svojim pratiocima otkrila da je pronašla savršenu zamenu za skupi puder brenda Yves Saint Laurent koji košta 70 evra. Ona je kao zamenu uzela puder koji ju je koštao manje od 5 evra.

Printskrin: Youtube/Shaaanxo

Ona je odlučila da pokaže kako se oni razlikuju ili zapravo ne razlikuju.

Mislim da sam našla jako dobru kopiju za skupi YSL koji mi je inače omiljeni brend kozmetike.Pokazaću vam tutorijal u kome ću na jednu polovinu lica da nanesem skupi puder, a na drugu jeftiniju kopiju, rekla je vlogerka.

Najpre je na lice nanela podlogu, a onda i pudere. Nakon što je završila šminkanje uvidela je da su se oba pudera pokazala isto što se tiče prikrivanja i trajanja na licu. Čak je prokomentarisala kako bi mogla da se kladi da je jeftinija opcija trajala malo duže od skuplje. Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod.

 

Telegraf.rs

Komentari

komentara