Ljepota

Izbor za mis svijeta večeras u Kini – Meksikanka vodi na kladionicama, naša misica 39. (FOTO)

Napisao admin

Finale izbora za mis svijeta održava se večeras u Ordosu u Kini, a prema prognozama kladionica, glavna favoritkinja za osvajanje titule najljepše žene na planeti je mis Meksika Marijana Berumen Rejnoso.


Mis Meksika

Marijana Berumen Rejnoso, atraktivna brineta rođena je 1991. godine u Halisku u velikoj porodici sa petoro braće i sestara. Studira turizam, a nakon što je proglašena za najlepšu Meksikanku, preselila se u Meksiko Siti kako bi počela svoje višemjesečne pripreme za izbor za mis svijeta. Jedna od njenih obaveza tokom pripremnog perioda bile su i razne humanitarne aktivnosti i pomaganje ugroženom stanovništvu Meksika.

Ova ljepotica svoje savršeno izvajane obline duguje trčanju, plivanju i odbojci, a sebe opisuje kao veoma posvećenu, ljubaznu, tačnu, ali i takmičarski nastrojenu djevojku. Obožava muziku i svog kućnog ljubimca papagaja.

Naša misica Fikreta Husić je pred finale bila na 39. mjestu, dok su mis Srbije Bojana Lečić na 32. mjestu i mis Crne Gore Nikoline Lončar bile nešto bolje plasirane – na 28. mjestu, a od svih predstavnica bivših jugoslovenskih republika najbolje se kotirala mis Slovenije – na 20. poziciji.

cure.ba

Komentari

komentara