Ljepota

Jednostavno a lijepo – Našminkani za izlazak u pet minuta

Napisao admin

Želite izgledati privlačno za večernji izlazak, a nemate dovoljno vremena? Ne stignete eksperimentirati sa novim idejama, trebate se držati što jednostavnijeg make-upa.


Šminka (Foto: Cure.ba)

– Podloga i puder u jednom će prekriti vašu kožu svime što joj treba u duplo kraćem periodu. Predlažemo da se najprije fokusirati na oči i usne.

– Kremasto sjenilo u stiku jednostavno nanesite na oči. Predlažemo vam da odaberete smeđu nijansu jer će istaknuti vaše oči i dati im zamagljen i privlačan izgled. Sjenilo razmažite prstom sve do pregiba očne jabučice.

– Sjenilo ćete najbrže stopiti ako preko njega pređete četkicom na čijem vrhu ima transparentnog pudera u prahu. Time ćete ublažiti boju i omekšati rubove.

– Nanesite dupli sloj maskare na trepavice, podjednako na gornje i donje. Vrhom štapića maskare prekrijte donje trepavice kako se na njima ne bi pojavile grudice. tako nećete morati trošiti vrijeme koristeći češljić za trepavice.

– Koristite rumenilo boje jagode koje će vašem licu dati svjež izgled. Nanesite ga četkicom i to podezima od obraza prema očima. Na taj ćete način podići svoje lice.

– Skladno rumenilu, odaberite sjajilo za usne u boji jagode i nanesite ga spužvastim aplikatorom. Prvo prekrijte donju usnu, spojite ih da prenesete nešto boje na gornju usnu. Aplikatorom pređite preko onih dijelova koji nisu pokriveni.

cure.ba

Komentari

komentara