Ljepota

Savjeti – Brze frizure

Napisao admin

Ponekad većina žena nema vremena da se bavi svojom kosom, pa je najradije svežu u rep. Međutim, rep nije jedino rješenje. Pogledajte nekoliko savjeta za pravljenje različitih i lijepih frizura za svaku kosu.


Kosa ( Foto: Cure.ba )

1.    Kratka i valovita.

Nanesite regenerator koji se ne ispire na suhu kosu. Lagano namotajte poneki pramen oko prstiju, zadržite nekoliko sekundi, zatim izvucite prste prema van kako bi stvorili male uvojke u obliku spirale.

2.    Kratka i ravna.

Kroz osušenu kosu provucite prste koje ste prije toga premazali kremom za kosu. Najviše kreme nanesite na korijen kose kako bi se postigao narogušen izgled.

3.    Srednje duga i valovita.

Češljem razdijelite malu količinu pjene po vlažnoj kosi prije nego što je osušite uz pomoć fena sa difuzorom. Dok kosu fenirate, uvojke stišćite prstima. Kosu sa strane i sa tjemena povucite unazad i učvrstite velikom kopčom.

4.    Srednje duga i ravna.

Nakon što ste na korijen nanijeli pjenu, djelomično osušite kosu uz pomoć pljosnate četke i fena. Zatim prstima razdijelite malu količinu gela kroz kosu kako bi stvorili zaglađene i definirane pramenove.

5.    Duga i valovita.

Pomiješajte u dlan ruke malo gela i regeneratora koji se ne ispire. Ravnomjerno raspodijelite po vlažnoj kosi. Češljem napravite razdeljak sa strane, zatim pustite kosu da slobodno pada.

6.    Duga i ravna.

Prije odlaska u krevet vlažnu kosu razdijelite u što je moguće više pramenova širine od dva do tri centimetra. Svaki uvijte od korijena do vrha pa učvrstite ukosnicom za tjeme. Ujutro oslobodite i razmotajte uvojke.

cure.ba

Komentari

komentara