Ljepota

Najnoviji trendovi u njezi kože – Nova Olival kolekcija: Fina prirodna ulja za njegu kože sa zlatnim česticama!

Napisao admin

Najnoviji trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem.


Olival proizvodi (Foto: arhiva)

Prednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža. U Olival kozmetici odabran je spektar najfinijih ulja koja sinergijski  djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite.  U novoj Olivalovoj kolekciji predstavljamo tri nova proizvoda: Zlatno ulje smilja, Čarobno suho ulje i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama. 

U nastavku navodimo 3 proizvoda (ulja) i  glavne karakteristike svih proizvoda kao i osobine ulja koja se u njima nalaze: 

Zlatno ulje smilja – preporučuje se za intenzivnu ishranu kože  jer može nadomjestiti njegu lica dnevnom ili noćnom kremom. U uljnoj podlozi jako se dobro iskorištavaju efekti eteričnog ulja smilja i njegov anti age učinak.  Ulje se utrljava u kožu kružnim pokretima ,  može njegovati i područje oko očiju, a za cijelo lice  dovoljna je samo jedna kap. Zanimljivo je da je ovo „suhi“ tip ulja koje ne masti kožu i  vrlo se  brzo upija.  Rezultati takvog tipa njege vidljivi su odmah, a dobar učinak postiže se  na svim tipovima kože. Sadrži prirodna ulja  jojobe, argana, masline, sjemenki marelice ruže i badema, kao i prirodni ekocerticicirani silikon ili bolje rečeno emoliens koji smanjuje osjećaj masnoće i na koži ostavlja taj „soft touch“, mekoću. Ulje ne masti kožu , dovoljne su 2,3 kapi maksimalno za cijelo lice. Posjeduje Natrue certifikat.  

Osim što dubinski hidratizira te štiti i hrani kožu lica, vrata i dekoltea, ovo ulje pomlađuje i ublažava bore jer smilje ima prirodni anti age učinak. Nanosi se ujutro i navečer, a koža je nakon upotrebe glatka i meka. Odlična je podloga za make-up. Za  osjetljivu ili problematičnu kožu poželjno bi bilo prije nanošenja  Zlatnog ulja nanijeti  tonik kojim se može nadomjestiti vodena komponenta kreme te koža pripremiti za bolji učinak ulja. 

Mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose 

Čarobno suho ulje novost su u njezi kože koji zbog svog sastava ne ostavljaju masni trag i brzo se upijaju. Namijenjeno je svim tipovima kože i može se koristiti svakodnevno. U njihovoj izradi Olival je koristio ulja lješnjaka, argana, jojobe, makadamije i ruže, sva brzoupijajuća ulja. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, te sjaj i ljepotu kose. Zahvaljujući svom sjajnom sastav njeguje vašu kožu te ju čini nježnom i mekom te istovremeno hidratizira vaše lice. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose.  

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama (ili Čarobno zlatno ulje) kombinacija je prirodnih sastojaka. 5 prirodnih ulja (lješnjak, badem, jojobu, ružu i makadamiju) kožu čini mekom  i svilenkastom, a poseban zlatni sjaj i  za nijansu tamniju boju, čime se posebno naglašava njezina preplanulost, daju posebne zlatne čestice. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu  umjesto parfema, a i kosi daje zlatni sjaj. Brzo se upija i ne ostavlja masni trag, a finalni rezultat ovog ulja je njegovana koža uz dozu glamura. 

PRIRODNA ULJA U OLIVALOVIM SUHIM ULJIMA 

Ulje lješnjaka 

Sadrži optimalan spoj masnih kiselina koji jamči podatnost i lako upijanje bez masnog filma na koži. Bogato je prirodnim lipidima i antioksidativnim vitaminom E te se odlično stapa s lipidnim slojevima stanica kože, što mu daje snažnu moć hidratacije i olakšava njegovu apsorpciju.    

Ulje makadamije  

Tekuće suho ulje bez mirisa lako se upija u kožu. To je biljno ulje sa spojem esencijalnih masnih kiselina koji  je najsličniji ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože,  hidrolipidni film  i tako utječe na hidrataciju kože, štiti je, omekšava, hrani  i čini glatkom.   

Ulje jojobe – sliči ljudskom sebumu, čini kožu mekom i hidratiziranom. Zbog sadržaja miristinske masne kiseline poželjan je sastojak ulja za njegu upaljene i nadražene kože. Izvrstan je ovlaživač svih tipova kože, stabilizira ph kože te ju regenerira. Nezamjenjiv je sastojak za poboljšanje elasticiteta kože. 

Ulje ruže – Dobiva se hladnim prešanjem ploda divlje ruže. Sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine i minerale, te manje količine derivata kiseline vitamina A koja izvrsno djeluje na regeneraciju kože. Izvanredno je vrijedno ulje u regenerativnoj njezi  kože. 

Ulje badema - iznimno je hranjivo i sadrži visok udio nezasićenih masnih kiselina, minerale kao što su fosfor, magnezij, kalcij te vitamine A, B i E. Omekšava i hrani suhu kožu, čini je podatnom i smiruje iritacije.  

Vitamin E - kao jedan od najdragocjenijih sastojaka u kozmetičkoj industriji, stabilan je i snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala, oštećenja stanica i starenja kože, te je neophodan za rast zdravog tkiva. Pomaže sprječavanju nastanka strija, zacjeljuje ozljede, opekotine, upale i iritiranost kože. Omekšava i vlaži kožu, duboko do epiderme. Smanjuje već nastale opekline od sunca, a uz to je i prirodni blokator UV zraka. 

cure.ba

Komentari

komentara