Ljepota

Marijana Mićić – Manijak proganja voditeljicu Pinkovih zvezdica: Uradio joj je jednu jezivu stvar!

Napisao admin

Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvijek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije – napisala je Marijana Mićić na Fejsbuku


Marijana Mićić (Foto: arhiva)

Voditeljka Marijana Mićić već neko vrijeme je na meti manijaka. Kako je navela na Fejsbuku, nepoznata osoba je ogrebala njen automobil, kao i automobil njenog dečka Miloša.

– U novembru sam imala jednu premijeru u UK “Vuk Karadžić” i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu riječ i ceo auto mu izgrebao ukrug. Pre neki dan sam na istom mjestu imala drugu premijeru i neko je identičnu riječ, istim rukopisom i na istoj visini, napisao na mojim kolima, pa je onda i moj automobil izgrebao ukrug. Dakle, to je neko ko zna za premijere i da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta – napisala je Marijana, i nastavlja:

– Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvijek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije. Na primjer, taj neko bi mogao da me klepi štanglom u glavu kad sljedeći put krenem na probu – istakla je voditeljka na društvenoj mreži.

telegraf.rs

Komentari

komentara