Ljepota

Glavni adut pjevačice – Taylor Swift osigurala noge na 40 miliona (FOTO)

Napisao admin

Izvor blizak pjevačici Taylor Swift otkrio je kako joj je bilo veoma neprijatno kada je saznala koliko njene noge vrijede, jer je bila uvjerena da ne vrijede više od milion dolara!


Taylor Swift (Foto: arhiva)

Taylor Swift često odjevnim kombinacijama naglašava svoj glavni adut – duge, izdefinisane noge, koje dodatno ističe vrtoglavim potpeticama.

A čini se kako je pjevačica i te kako svjesna njihove vrijednosti, pa je odlučila da ih osigura i to na 40 miliona dolara.

Ipak, izvor blizak Taylor otkrio je kako joj je bilo ‘neprijatno’ kada je shvatila koliko njene noge zaista vrijede, jer je bila uvjerena da nema šanse da one vrijede više od milion dolara.

Pjevačica odlučila se za ovaj potez kako ne bi rizikovala da sve izgubi u slučaju da više ne može da pleše na svojim nastupima.

– Čini se kao apsurdna svota, ali da se nešto dogodi njenim nogama, Taylor ne bi mogla da izvodi prepoznatljive plesne nastupe. Njena karijera, vrijedna 200 miliona dolara, bila bi u velikoj nevolji, otkrio je izvor za magazin “National Enquirer”.

ljepotaizdravlje.ba

Komentari

komentara