Ljepota

Kraj! – Mirza Šoljanin se razvodi od Džekine sestre!

Napisao admin

I dok se javno mijenje pita kako je Merima Džeko reagovala na novi spot njenog supruga Mirze Šoljanina koji obiluje erotskim scenama, njihov bračni status se promijenio i prije nego što je Hayatova zvijezda odlučila snimati kadrove za novu, kako se pokazalo, hit pjesmu.


Mirza i Merima (Foto: Arhiva)

Naime, Mirza i Merima su u fazi razvoda. Prvu veliku bračnu krizu, kad je popularni pjevač otišao iz stana i preselio se kod prijatelja, uspjeli su prebroditi, ali druga je očito bila kobna za njihov odnos, te su se odlučili na sporazumni raskid braka. Kako piše Senzacija.ba, za njihov razvod se još uvijek ne zna i obje porodice uspješno kriju da je došlo do pucanja bračne zajednice, vjerovatno jer se nadaju da će se njih dvoje ipak pomiriti.

Merima je, inače sestra našeg najpoznatijeg fudbalera Edina Džeke, koji je bio u dobrim odnosima sa dojučerašnjim zetom. Koji su problemi koje ovaj par nije uspio prevazići, javnosti još nije poznato, ali je vrlo jasno da se Šoljanin bio posvetio svojoj supruzi, čak je i karijera bila zapostavljena.

Upravo iz tog razloga, Šoljanin se odlučio na strastvene scene u novom spotu. A da ništa nije slučajno, potvrđuje i to što je, poslije dugo vremena, odlučio u javnost plasirati pjesmu Odlazim. Da li je Mirza definitivno otišao od Merime ili ona od njega, pokazaće vrijeme.

senzacija.ba

Komentari

komentara