Ljepota

Nizak udarac: Emini Jahović suprug hoće da oduzme sinove i bogatstvo

Napisao H. H.

Pevačica Emina Jahović nedavno je šokirala sve kada je potvrdila pisanja da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala nakon 14 godina ljubavi.

Ona se tada oglasila na Instagramu i rekla kako su ovu tešku odluku donela zajedno i kako će uskoro bivšem suprugu uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, kao i on njoj.

Međutim, izgleda da su se od tada stvari promenile.

Emina Jahović: Ne želim da propustim odrastanje svoje dece

Naime, pevačica je uklonila ovaj post sa svog Instagram naloga, a kako piše Informer, turski pop pevač Mustafa Sandal sprema pakleni plan protiv svoje još uvek zakonite žene.

On će se potruditi da tokom brakorazvodne parnice sa Eminom uveri sudstvo da treba da zadrži imovinu, kao i da starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom pripadne njemu.

– Kada su odlučili da se razvedu, Mustafa i Emina su se dogovorili da će sve deliti i da će starateljstvo biti zajedničko, s tim što bi deca bila kod majke, a on bi mogao da ih viđa kad i koliko želi. Međutim, on se u međuvremenu predomislio. Želi da Jaman i Javuz budu kod njega i da on određuje kada će Emina moći da ih viđa. Ona će u tom slučaju morati njemu da plaća alimentaciju. Pored dece, posebno mu je stalo da zadrži što veći deo bogatstva i da ne deli sa Eminom ništa od onoga što su stekli u braku – priča izvor “Informera” upućen u situaciju među supružnicima.

– Po turskom zakonu, oni ne moraju bogatstvo da dele na pola. Takođe, kod njih nije praksa kao u Srbiji da deca uglavnom pripadaju majci. Ako muškarac ima dokaze da je supruga kriva za propast braka, na konju je! U tom slučaju ima mnogo veće šanse da zadrži novac, nekretnine, ali i decu. Mustafi ide na ruku što se u Srbiji piše o Emininom navodnom neverstvu sa Markom Miškovićem, jer se dogovorio sa turskim medijima da preuzimaju sve negativne tekstove o njoj. Njega predstavljaju u Turskoj kao prevarenog muža, a Eminu kao beskrupuloznu nevernicu – objašnjava sagovornik.

story.rs

Komentari

komentara