Ljepota

Imate li vi njegovane noge – Kako imati lijepe noge

Napisao admin

Bez obzira o kojem se doba godine radilo moramo voditi računa o svojoj koži na nogama. Zbog raznih tretmana kojima su izložene kao što je depilacija, koža se na nogama počinje ljuštiti, guliti, a znaju nastati i crvene mrlje.


Lijepe noge(Foto: Cure.ba)

Sve se može izbjeći primjenom pravilnih preparata uz koje će vaše noge izgledati božanstveno.

krema za noge

Važno je imati lijepe noge, ali što vrijedi sva ta ljepota ako imate problema s otečenim i bolnim nogama. Nažalost radi se o problemu koji zahvaća puno žena i to zbog načina života. Prehrana i stres, sve to može utjecati na zdravlje.

Zahvaljujući raznim prirodnim kremama više ne morate trošiti velike količine novaca na preparate i druge tretmane, jer sada možete sami napraviti čudotvornu kremu za svoje noge. Od sastojaka vam je potrebna 1 manja žlica bademovog ulja, 1 manja žlica mente, 1 manja žlica lavande, 1 dcl destilirane vode i 3 žlice dječje kreme.

Prvo morate usitniti bilje koje ćete potom preliti vrućom destiliranom vodom i pustiti da odstoji oko 15 minuta. Procijedite i dodajte dječju kremu, bademovo ulje te promiješajte. Kremu pohranite u staklenu posudu i dobro zatvorite. Svaku večer nakon tuširanja priuštite umornim nogama prirodnu kremu.

Sada kada ste riješili zdravstveni problem možete se posvetiti njezi kože. Prije tretmana koji ćete si priuštiti kod svoje kuće napravite piling tijela. Pomoću njega ćete ukloniti sve mrtve stanice kože, nakon čega će biti potrebno dodati još malo kreme ili losiona.

Kao čarobno sredstvo za hidrataciju kože i njenu mekoću pokazao se losion od aloe vere. Svaku večer nakon tuširanja i pilinga priuštite si masažu losionom uz koji će vaša koža izgledati preporođeno.

Ako se volite kupati zašto ne pokušate s kupkama od morske soli. One će vas opustiti i vašoj koži pružiti željeni tretman. A nakon kupanja možete se počastiti domaćom maskom od eteričnog ulja lavande i sode bikarbone.

Zanosna.com

Komentari

komentara