Ljepota Video

Moć šminke – Vjerujete li da je ovo djevojka sa cističnim aknama? (VIDEO)

Napisao admin

Ilejn Mok (18) iz Kanade ima cistične akne, bubuljičave izrasline od kojih joj lice izgleda kao da ima gadnu alergijsku reakciju, međutim, vi to nećete ni primjetiti – ona je pravi mali mađioničar!


Ilejn Mok (Foto: Youtube)

Uz pomoć trikova sa šminkom djevojka kineskog porijekla koja živi u Kanadi uspjela je da skoro potpuno zamaskira svoj problem. Uz to, nevjerovatno je hrabra pa je video sa uputstvima kako prikriti ozbiljnije falinke na koži postavila na Youtube!

Rekla je da je to učinila kako bi pomogla drugima koje muče slični problemi.

“Stvarno želim da podijelim moju priču sa svima jer znam da akne muče mnoge i da nisam sama. Kada pričam sa nekim vidim da im oči idu preko mog lica, od bubuljice do bubuljice, i dođe mi da zaplačem.”

Djevojka objašnjava da je uz liječenje Akutanom i uz pomoć kontraceptivnih pilula uspjela da smanji akne, ali i dalje pazi kakvu šminku upotrebljava.

Ona naglašava da treba stavljati tačno onoliko šminke koliko je potrebno, a hrabro se pojavila na Youtube bez pudera, dok mnoge djevojke čistog lica odbijaju do prodavnice da odu bez tri sloja “lopatom nanesene” šminke.

Pogledajte nevjerovatnu transformaciju koja je oduševila preko 6 miliona ljudi!

ibar.ba

Komentari

komentara