Ljepota

Šta boja kose govori o vama – Crnke su zavodljive, brinete dobre djevojke, plavuše pune samopouzdanja

Napisao admin

Plavuše su seksi, crvenokose svojeglave, a brinete dobre djevojke… Je li to zaista poruka koju šalje vaša kosa? Saznajte i što boja vaše kose govori…


Djevojke (Foto: cure.ba)

Crvena kosa – Općenito crvenokose žene smatraju se živahnima, svjesnima vlastite vrijednosti, spremnima da vam su lice istresu što zaista misle i zavodljivima, otprilike kao Scarlett Johansson u “ Avengersima”. Crvena boja povezuje se s vrućinom – usijane glave i temperamentne, ali i totalno seksi. Još jedna važna stvar za crvenu boju jest – samopouzdanje. Ovu boju naprosto morate znati nositi!

Crna kosa – ove se žene često smatraju egzotičnima, zavodljivima, odvažnima, kompliciranima i misterioznima. Recimo, nešto kao seksi starleta Olivia Munn. Crnokose muškarci vole jer očekuju divlji provod u krevetu.

Smeđa kosa – brinete slove kao odgovorne, dobre djevojke, djevojke koje će muškarac odvesti kući i upoznati ih s majkom. One su i izvrsne prijateljice, netko s kim se mogu dobro zabavljati i u krevetu i van njega.

Plava kosa – svi smo čuli za onu – “Plavuše se najviše zabavljaju”. One se često smatraju seks bombama, no s druge strane isto tako ih ne uzima uvijek za ozbiljno. Plava kosa je kao i visoke pete – znak stava i samopouzdanja. Osim toga, ljudsko oko najviše privlače svijetle boje, što znači da je moguće i da privlače najviše pažnje.

cure.ba

Komentari

komentara