Ljepota

Proučite njihove tajne – Victoria´s Secret cure otkrivaju tajnu prekrasne kose, kože, tijela

Napisao admin

Ako neko zna najbolje trikove za ljepotu, to su sigurno manekenke čiji je posao u svakom trenutku izgledati besprijekorno.


Victoria´s Secret cure (foto: blogspot)

Portal časopisa Grazia objavio je popis malih trikova uz pomoć kojih anđelice kuće Victoria's Secret održavaju besprijekoran izgled, a super je to što su svi postupci jednostavni i jeftini pa ih lako možete ponoviti i kod kuće.

Miranda Kerr

Seksi Miranda luduje za maslinovim uljem pa ga tako redovito nanosi na vrhove kose te ostavlja preko noći. Tim postupkom sprječava nastajanje ispucalih vrhova te održava kosu sjajnom i zdravom.

Marisa Miller

Zanosna plavuša poznata je po svojim bujnim uvojcima koje održava jako jeftinim tretmanom. Na kosu svakih desetak dana obilno nanosi regenerator, raščešlja vrhove, složi punđu te ispere tek nakon 24 sata.

Karolina Kurkova

Karolina tvrdi kako je za lijep izgled njezina lica dovoljan samo – jedan limun. Ona, naime, sok limuna nanosi izravno na kožu lica kako bi joj vratila boju i sjaj. Limun sadrži vitamin C koji se često koristi u različitim kremama i serumima, no s obzirom na to da je jako agresivan, prije izvođenja ovog postupka radije se savjetuj sa svojim dermatologom.

Alessandra Ambrosio

Prekrasna brazilska manekenka kaže kako svakodnevno ispijanje vode od kokosa pomaže njezinoj koži da izgleda svježe, blistavo i elastično. Vjeruje se kako voda od kokosa svojim sastojcima produljuje mladenački izgled i radi čuda za kožu, pa je osim Alessandre ispijaju i mnoge druge slavne cure.

index.hr

Komentari

komentara