Ljepota

Brojne kontroverze – 8 razloga zašto su cure koje nose crveno viša klasa žena

Napisao admin

Crveni ruž je odavno izazivao brojne kontroverze. No, fascinacija njime ne prestaje. Evo što on govori o ženama koje ga koriste.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Nije očajnica i zato je neodoljiva

 

Polugole djevojke koje na usnama imaju samo sjajilo dok idu u provod, muškarcima djeluju kao očajnice koje se nude ‘na izvol'te’. Djevojka koja nanese crveni ruž ostavlja drugačiji dojam. S obzirom da crveni ruž ostavlja tragove, muškarcima je to znak kako ne traži očajnički nekoga da je poljubi. Najčešće će je zamijetiti kako se ležerno zabavlja i ćaska sa svojim društvom neopterećena time da mora s nekim ‘zabrijati’. I baš je zbog toga zanimljiva muškarcima, piše Net.

 

Neodoljivo seksi

 

Žena sa crvenim ružem izgleda sofisticirano, senzualno, pomalo tajanstveno, a ujedno je nevjerojatno seksi i budi požudu. Djevojka, koja odluči skrenuti pozornost na ovaj prekrasni dio svog tijela, je svjesna svoje seksualne nadmoći. Želi vam skrenuti pogled na svoje usne i raspiriti vam maštu o tome kako je ljubite. Osim toga, odbacuje stereotip kako žene trebaju biti krotke i stidljive.

 

Samouvjerena

 

Samouvjerenost izvire iz svake pore žene koja je nanijela crveni ruž. Naime,on je toliko moćan i zavodljiv, pa ga se žene često plaše. Skreće pažnju na usne i plijeni poglede, stoga nije ni čudo što je nekim ženama on jednostavno previše. S druge strane, on daje samopouzdanje i svaku ženu će učiniti fatalnom. Takva žena će iskakati iz mnoštva te poručuje svijetu da odbija ublažiti svoju živahnu osobnost samo zato što joj je mama nekad davno rekla kako muškarci ne vole crveni ruž.

 

Klasična ljepotica

 

Rita Hayworth, Marilyn Monroe i Elizabeth Taylor… Gotovo sve je rečeno. Bez obzira na njezin osobni stil, djevojka sa crvenim ružem budi određenu nostalgiju za starim vremenima i glamurom Hollywooda. Pruža dašak svježine u ovom suvremenom i dosadnom vremenu u kojem se forsira ‘prirodni izgled’.

 

Izgled važniji od komocije

 

Nije lako nositi boje i to dobro znaju djevojke sa crvenim ružem. Bilo bi lakše bez šminke jer ne bi bilo straha da će im, primjerice, ruž ostati na zubima tijekom jela. To je dokaz da su ove žene spremne malo i pretrpjeti kako bi dale svoj doprinos glamuru i ljepoti.

 

Ne strahuje od neprihvaćanja

 

Crveni ruž je na određeni način kozmetičko opredjeljenje, a u današnje vrijeme kada su površnost i promiskuitet postali standard, ne čudi što ga mnoge žene izbjegavaju. Stoga, muškarci čije žene ili djevojke nose crveni ruž, mogu biti mirni jer imaju predane partnerice što su pokazale i svojim izborom šminke.

 

Pametna je

 

Zašto bi žena odabrala crveni ruž koji toliko privlači pažnju na usta, ukoliko ta usta ne namjerava koristiti? Dakle, jasno je da ima dosta toga za reći. Žene su još uvijek potlačene i pokušava ih se ušutkati, a upravo crveni ruž je određeni odraz podizanju ‘ženskog glasa’.

 

Uživa u životu

 

Takve žene vole luksuz. Uživat će u finim pjenušcima, hrani i lijepim restoranima i barovima. Jednostavno zna uživati u životu, ali je i svjesna da to u svakom trenutku može biti i prekinuto višom silom.

cure.ba

Komentari

komentara