Ljepota

Namirnice koje će joj dati sjaj, volumen i mekoću – Hrana za zdravu kosu!

Napisao admin

Postoje namirnice koje će vašoj kosi dati sjaj, volumen i mekoću. Savjete stručnjaka iz Pantene Pro-V-a donosimo samo za vas.


Ravna kosa (foto: cure.ba)

Žene u dvadesetima:

U ovim godinama, kada je uz kasne izlaske i neprospavane noći teško pridržavati se idealnog prehrambenog režima, žitarice će poslužiti kao idealan čimbenik za lijepu i zdravu kosu.
Jedite ih čim više jer su odličan izvor proteina koji je u ovom desetljeću vašoj kosi najpotrebniji. Konzumiranjem dovoljnih količina žitarica i multivitamina postavit ćete dobre temelje za budućnost vaše kose.

Žene u tridesetima:

Ne budete li unosili dovoljno nutrijenata, u ovim godinama, kada se vaše tijelo lagano usporava, vaša će kosa gubiti na gustoći i sjaju. Kako biste to spriječili, jedite što više avokada. Ova namirnica odlično podiže energiju i pozitivno utječe na vašu probavu pa prehranom možete ubrzati metabolizam.
Da biste poboljšali probavu, neka vaša prehrana obiluje probioticima i namirnicama bogatim vitaminom B12. Kako nakon 30 kosa počinje gubiti i na vlažnosti, pobrinite se da jedete dovoljno ribe.vitamin

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara