Ljepota

Žene i nakit – ima neka tajna veza… – Uljepšajte svoje odjevne kombinacije lijepim i orginalnim nakitom "Budi Jedinstvena MK" (FOTO)

Napisao admin

Osjećaj za stil nije nešto sa čim se rađamo. On se javlja spontano i čini da u moru ponuđenog naučimo da izaberemo ono što u potpunosti odgovara našoj ličnosti, izgledu i načinu života.


Budi jedinstvena MK (foto: facebook)

U radionici kreativnog naziva BUDI JEDINSTVENA MK svaka dama može pronaći nešto za sebe.

Vrijedna Melisa, po zanimanju diplomirana pravnica, za pravljenje nakita zainteresovala se još u studentskim danima. Ta ljubav, kako Melisa kaže, traje i trajat će. Ljubazna vlasnica želi sa Vama da podijeli svoj talenat i svojim nakitom želi da poruči da svaka žena treba da bude jedinstvena.

Melisa Kolak unosi dosta mašte i ljubavi prilikom stvaranja svakog novog komada nakita i pravi ih baš kao da će sama svaki od njih nositi.

Melisin talenat prepoznali su mnogi. Časopis Azra posvetio je nekolike stranice njenom talentu, a gostovala je i na brojnim tv stanicama.

Ukoliko želite naručiti ovaj predivni nakit, Melisu možete kontaktirati na FB profilu OVDJE ili na broj telefona: 061 /378 – 529.

Za potpuni dojam, pogledajte fotogaleriju!

cure.ba

Komentari

komentara