Ljepota

Zloslutna sijenka na lijevom plućnom krilu DARKA LAZIĆA

Napisao H. H.

Srbijanski pjevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje, saznaje nezvanično “Blic”.

Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana nakon saobraćajne nesreće koju je jedva preživio, počela je iznova da se odvija u nedjelju u sumrak.
Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu doktori snimili pluća i vidjeli zloslutnu sijenku na lijevom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost. Porodica je obaviještena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok sijenke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz pluća su izvučene čak dvije litre krvi!

Zdravstveno stanje Darka Lazića je sada poboljšano, a doktori su cijelu noć pratili stanje pluća. Kako “Blic” saznaje, danas u prepodnevnim satima hirurzi će donijeti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezena i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sutradan trebalo da bude podvrnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpile izuzetno teške povrede,piše Aura

Komentari

komentara