Ljepota

Otkrijte šta boja laka govori o vama

Napisao H. H.

Svaki žena ima omiljenu boju. Volite da mažete nokte, a moderno je da budu što šareniji

DRAGE dame, evo malog eksperimenta šta vam boje poručuju.

Ukoliko ste ljubitelj tamnih, crnih lakova za nokte vi ste veoma kreativni i razmišljate izvan kalupa. Ovakve osobe imaju pomalo buntovnu narav, ali to su žene i sa mnogo samopouzdanja. Samo odvažne i hrabre žene mogu da ponesu ove nijanse lakova i ne obraćaju pažnju na kritike drugih.

Na rafovima parfimerija našle su se i neonske nijanse lakova, koje su postale hit. Osobe koje koriste ovu nijansu smatraju se za veoma energične. One su pune životne snage i nikad im ništa nije teško. Vole da se druže i uvek naprave odličnu atmosferu u društvu.

Nežnije i pastelne boje su rezervisane za opuštene i romantične devojke. Bledo ružičaste, kremaste bež, pa čak i varijante nežno žutih ili koralnih boja pomažu da se opustite i uživate u životu. Osobe sa ovim nijanasama na prstima opuštenije su naravi i nisu previše glasne pa se u njihovom društvu osećate prijatno.Za veoma impulsivne se smatraju devojke koje vole narandžaste nijanse lakova za nokte. Ove osobe su odvažne i pune strpljenja. Uvek su spremne za akciju i uglavnom same rešavaju svoje probleme.

Dame sa bojama crvenog vina na svojim noktima uglavnom se smatraju za seksi osobe. One vole da zavode i veoma su senzualne i neodoljive. One kao i boja na njihovim noktima opijaju muški pol i u tome su vešte.

Bela boja opisuje osobu koja odiše mladošću. Bez obzira da li je u pitanju lak na celom noktu ili klasični frenč na vrhu nokta, ove osobe su elegante i uvek u trendu.,prenose Novosti

Kombinacija neutralnih i jarkih boja na vašim noktima vas opisuje kao veoma veselu osobu. One znaju kada je vreme za ozbiljne stvari, ali umeju i da se opuste kada za to imaju priliku.

Izvor: Uspešna žena

Komentari

komentara