Ljepota

Šokantno – Šefica zaključala radnicu McDonaldsa, pa pozvala vjerenika kojeg je morala oralno zadovoljiti

Napisao admin

Nevjerovatna, ali istinita priča radnice restorana McDonalds, Louise Ogborn (18) u Mount Washingtonu (Kentucky, SAD) koju je šefica primorala da se skine nakon što je nasjela na telefonsku prevaru, okosnica je radnje novog američkog filma pod nazivom “Compliance” (Pokornost), koji je snimljen na osnovi istinitog događaja iz 2004. godine, a počeo se prikazivati ovih dana.


McDonalds (foto: cure.ba)

Nesretna djevojka je četiri mjeseca radila u spomenutom restoranu, kada je 2004. godine lažno optužena da je ukrala tašnu jednoj mušteriji, piše Blic.

Njena šefica, asistentica menadžera restorana, Donna Summers primila je telefonski poziv od muškarca koji se predstavio kao policajac i, slijepo sljedeći njegove instrukcije, izložila svoju radnicu tročasovnom psihičkom i fizičkom maltretiranju.

Prvo je pozvala djevojku u kancelariju, zatim joj je uzela ključeve od automobila i telefon da bi je na kraju zaključala. Nakon toga je “policajac” rekao Summersovoj da natjeraju tinejdžerku da se skine i uzmu joj odjeću koja će služiti kao dokazni materijal, što je ova bez pogovora i učinila.

I ne samo to! Postupajući prema uputstvima “policajca Scotta”, dovela je svog jverenika Waltera Nixa (42), koji je nastavio sa “kažnjavanjem”, primoravši Louise Ogborn da mu sjedi u krilu, istukao je po stražnjici i na kraju ju je naterao da ga seksualno zadovolji.

Muke djevojke okončane su tek kada je 58-godišnji radnik na održavanju Thomas Sims odbio da “preuzme” i zatražio da se o cijelom slučaju obavijesti oblasni direktor restorana.

Menadžerka Summers je izjavila da je čovek na telefonu zvučao tako ubjedljivo da je bila spremna da učini sve što je tražio.

– Kada je sam ga pitala zašto, nije mi odgovorio. Zaista sam mislila da je policajac – rekla je ona.

Doznavši da je riječ o prevari, molila je radnicu da joj oprosti i otkazala je vjeridbu, nakon što je na snimku vidjela šta je njen verenik uradio.

Nix je osuđen na pet godina zatvora zbog seksualne zloupotrebe, a Summersova je otpuštena i osuđena je na jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora zbog nedozvoljenog lišavanja slobode.

Žrtva Louise Ogborn je izjavila da je učinila ono što je traženo od nje zato što se bojala da će izgubiti posao, na kome je zarađivala 6,30 dolara na sat, ali da je molila šeficu da je pusti.

doznajemo

Komentari

komentara