Ljepota

Ružičasti Mjesec 29. i 30. aprila: Pun Mjesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Vodolije, Škorpije i Lava!

Napisao A. K.

Pun Mjesec u aprilu je jedan od najčarobnijih u godini. Sve odluke koje donesete u ovom periodu su vaše podsvjesne želje i odraz vaših osjećanja ali očekujte ljubomoru, zavist i opsjednutost

Vrijeme punog Mjeseca podstiče nas na promjene, a kada je u znaku transformativnog Škorpije, tada nas nadahnjuje da napravimo veće promjene u svojim životima. Pun Mjesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće i onaj koji pokreće proljetnu energiju, piše “Aura“.

Škorpija predstavlja smrt, ponovo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini ona je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi. Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gdje su potrebni. Upravo zato, pun Mjesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Svake godine samo jedanput se dešava pun Mjesec u Škorpiji. Mjesec u jednom znaku ostaje oko dva i po dana i aspektuje razne aspekte. Kako je emotivan i mijenja se više puta u toku dana onda nam se može desiti da ujutro, kada ustanemo, poželimo nešto da razriješimo a već poslije podne, kada krenemo to da uradimo, nekako se ta emocija razvodni i ratobornost prosto nestane.

Mjesec najviše utiče na Rakove, Bikove i Ribe,a ima najmanji uticaj na Djevice.

Poznato je da Škorpija ima moć feniksa da se digne iz pepela i destrukcije pa pokrene svoje silne želje dok Sunce iz Bika kreće sa pričom ”Ja imam”. Škorpija je znak tajnosti, novca, velike ljubavi, strasti, velikih želja i obećanja što će obilježiti kraj aprila i prvi dan maja.

Uoči punog Mjeseca počnite da primjećujete kakve vam misli dolaze, i šta osjećate. Ovo bi trebalo da bude vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u samoću i zaštitite se od ostatka svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Pod svjetlošću punog Mjeseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprječavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine. Moraćete da naučite da se suočite sa strahovima i nelagodnostima u svojm životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte da se skrivate, niti prikrivate svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Energija punog Mjeseca u Škorpiji probudiće mnoge, dotaknuti će tamo gdje trebamo da budemo dotaknuti i podstaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas. Pun Mjesec u Škorpiji posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Vodolije, Škorpije i Lava.

Sve odluke koje se donesu za vrijeme punog Mjeseca u Škorpiji su naše podsvjesne želje i odluke iz naših osjećanja u fazama Meseca. Evo kako vi možete osjetiti ovaj pun Mjesec:

OVAN
Kod vas se dešava pun Mjesec u sferi novca i osmom polju koje je polje strasti. Poslovi nisu baš aktivni jer je Saturn na putu do uspjeha pa nema potrebe da na silu gurate. Polako i sve će krenuti svojim tokom. Moguća je osjetljivost i pojačana emotivnost. Pojedini Ovnovi će imati neku priliku za kupovinu ili prodaju. Još uvijek je Uran u vašem znaku koji vas može iznenaditi sve do 15. maja.

BIK
Kod vas je pun Mjesec u kući partnera, kako u ljubavi, tako i na poslu. Mnogi Bikovi mogu biti pred nekim izborom gdje se možete osjećati nesigurno. Pojedinci mogu imati problem sa partnerima i da biraju egoizam ili altruizam između vas. Sada je pravo vrijeme za iscjeljivanje, transformaciju i čišćenje mračnih, psihičkih i fizičkih stvari i svega što vam nije više potrebno. Kako će biti pozitivan aspekt Sunce – Saturn, mnogi Bikovi mogu dobro da isplaniraju i obave mnoge poslove.

BLIZANCI
Vama se dešava pun Mjesec u vašoj šestoj kući pa možete dobiti iznenada neki posao. Pojedinci mogu imati i brige na poslu ili problem sa zdravljem. Venera je u vašem znaku pa može biti nekih dešavanja u ljubavi dok pojedine osobe mogu završiti u pogrešnom zagrljaju. Sve što se bude dešavalo za vrijeme punog Mjeseca kratkog je daha pa nema potrebe za brigu.

RAK
Vama se dešavaju stvari u polju ljubavi, djece, kreativnosti i lijepih dešavanja. Kako je Škorpija vaš prijateljski znak, sada je dobro da se bavite isceljivanjem i transformacijom. Odlično je vrijeme da duboko sve sagledate i isplanirate kako dalje. Možete se riješiti napokon nekih mračnih misli i uraditi dosta posla za vrijeme punog Mjeseca. Neka energija će vam donijeti klimu solidarnosti i ispuniti vaša očekivanja i uvećati moral.

LAV
Kod vas je obuhvaćeno polje kuće porodice i karijere. Svakako treba povesti računa da ne dođe do nesporazuma u porodici i da dobro razmislite i postavite sebi pitanje kada je karijera u pitanju šta da radite i kako da to sprovedete u djelo. Sa punim Mjesecom koji je vladar vaše kuće tajni i aspektom sa Suncem pojačava se vaša ambicija da napredujete u karijeri.

DJEVICA
Vama se dešava pun Mjesec u vašem trećem polju mentalnog sklopa i u harmoničnom je aspektu sa Suncem što vam donosi uspjeh na poslu, posebno ako radite sa strancima ili stranoj firmi. Neki bitan sastanak može vam donijeti finansijsku dobit dok se treba čuvati nekoga ko nije siguran sa informacijama. Pojedine Djevice mogu saznati i neke informacije vezane za svoju simpatiju. Ovi aspekti Škorpije i Bika sada vam mogu biti od velike pomoći, posebno ako učite nešto ili polažete ispit može biti uspješno.

VAGA
Kod vas se dešava pun Mjesec u polju materijalnog pa ako treba da napravite neki izbor, sada je pravo vrijeme. Imate i Saturna koji vam može dati sigurnost i neku blažu energiju koliko on može biti blag, ali sigurno je bolji nego do sada. Sve što je vezano za materijalne transakcije sada je uspješno i nema potrebe da puno razmišljate.

ŠKORPIJA
Sada je vrijeme da dobro razmislite o svojoj ljubavnoj vezi ili ponašanju prema drugim osobama gdje možete ispoljavati ljubomoru i da se suprostavljate prema nekome. Sada ste sigurni i ubijeđeni zbog Saturna da ste u pravu pa ne želite ni da razmislite, a da li je to zaista tako? Mnogo je dobra energija za iscjeljenje, transformaciju i da očistite vašu mračnu energiju koja se nagomilala, a samo jednom godišnje je pun Mjesec u Škorpiji. Izraženo je duboko planiranje i obavljanje dosta zaostalih poslova.

STRIJELAC
Ovaj pun Mjesec pada u vašu kuću tajni i svakodnevnih poslova, zdravlja, izolacija i nekih dešavanja iza vaših leđa. Bitne su neke organizacije i dnevni rasporedi, da ne trošite energiju na neka pitanja za koja niste zainteresovani. Vaša planeta Jupiter je u Škorpiji i vašem dvanaestom polju što znači da vas čuva i štiti od svake negativne energije.

JARAC
Kod vas se dešava pun Mjesec u polju iznenađenja pa biste mogli da doživite nešto lijepo i nešto prijatno bi moglo da vam se desi. Vraća vam se i samopouzdanje pa se osjećate sigurnim, što možete sve lijepo iskoristiti i da nešto preduzmete dok traje ovaj pun Mjesec ovih par dana. Ako pojedini Jarčevi treba da posjete lekara, sada je pravo vrijeme.

VODOLIJA
Kod vas se dešava ovaj pun Mjesec u kući karijere pa može biti nekih dešavanja na poslu, dok obuhvata i vašu četvrtu kuću pa može biti nekih promjena u porodici, sa roditeljima. Pojedine Vodolije mogu i da se sele. Uglavnom, neki novi preokret i izazov se dešava na polju karijere i kuće.

RIBE
Kod vas se dešava pun Mjesec u vašem devetom polju pa možete otputovati u inostranstvo. Pojedine Ribe mogu i da se vjenčaju. Pozitivne ideje vas sada mogu preplaviti. Bilo bi svrsishodno da te ideje ne čuvate sebično jer jedino možete napredovati ako ih podijelite sa drugima. Vama prija ovaj pun Mjesec jer je Škorpija sa vama pozitivna.

Komentari

komentara