Ljepota

NOGE DUGAČKE 101 CENTIMETAR: Žene joj zavide, a muškarci su poludjeli zbog njenog NESVAKIDAŠNJEG izgleda!

Napisao H. H.

Šveđanka UIa Ostergen može se pohvaliti uspješnom karijerom modela i bildera, a ono što je izdvaja od drugih su noge dugačke čak 101,6 centimetara.

Ona na svojim društvenim profilima otkriva rijetke detalje iz svog života, a najviše sa treninga i skupih večernjih izlazaka, piše “Kurir“…

Na njenim predugačkim nogama i isklesanom tijelu mnoge žene joj zavide, a od muškaraca svakodnevno dobija pregršt komplimenata.

UIa je u razgovoru sa “Sputnjik” rekla da se njen život dosta promijenio, jer je u djetinjstvu proživljavala maltretiranje vršnjaka koji su ismojavali njen izgled.

Ona je 2013. godine počela redovno da se bavi sportom, pa je njeno tijelo poprimalo savršen izgled. Upravo na treningu je upoznala svog sadašnjeg supruga Torbjorna Ostergrena, sa kojim danas ima dvoje djece.

Njih dvoje zajedno idu na treninge i veoma paze na način ishrane. Kako kaže, svakog dana mora da pojede 2,2 kilograma mesa, kako bi zadržala svoju mišićnu masu.

Imaš samo jedan život. Želiš ga provesti izvinjavajući se zbog sebe? Žaleći? Mrzeći? Budi hrabra, vjeruj u sebe. Imaš samo jedan život i uživaj u njemu“.

Komentari

komentara