Ljepota

Savjeti – Jednostavni trikovi za skidanje šminke bez muke

Napisao admin

Kada se šminkate za večernji izlazak vjerovatno ne razmišljate o tome da li će i koliko teško biti skidanje šminke. Donosimo vam nekoliko trikova uz koje ćete i "najtežu" šminku skinuti bez muke.


Skidanje šminke (foto: cure.ba)

Gel na noktima – Gel se skida stopostotnim acetonom koji nije dostupan u trgovinama. No, ako se želite riješiti gela, koristite obični aceton. Natopite vatu acetonom, stavite je na nokat, te zamotajte folijom. Ostavite da djeluje 10-ak minuta nakon čega ćete gel lakše sastrugati turpijom. Nakon što uklonite gel, na nokte obavezno nanesite preparat za njegu i jačanje noktiju.

 

Umjetne trepavice – Da biste umjetne trepavice skinuli bez rizika da oštetite svoje trepavice, poslužite se parom. Prokuhajte vodu nad kojom ćete pariti lice. Nakon deset minuta parenja na blaznicu nanesite suncokretovo ili maslinovo ulje i nježno uklonite trepavice.

 

Vodootporna maskara – Vodootpornu maskaru skinut ćete uz pomoć ulja. Ulje nanesite na blaznicu i njome nježno prelazite preko trepavica kako biste skinuli maskaru.

ljepota.ba

Komentari

komentara