Ljepota

Trampovi dokazali da mogu da se ponašaju kao MUŽ I ŽENA: Vidite li najveće IZNENAĐENJE na ovoj slici?

Napisao A. K.

Posle mora slika ozbiljne Melanije Tramp i nepristojnog Donalda Trampa prva dama i predsednik Amerike napravili su veliki preokret u svom imidžu. Desilo se to pre dva dana na proslavi Noći veštica u Beloj kući u Vašingtonu kada su predsednički par posetili najmlađi. Trampovi nisu skidali osmeh sa lica i konačno su ostavili utisak „običnog“ bračnog para.

Melanija i Donald bili su sjajni domaćini. Kostiminirane mališane dočekali su sa slatkišima, a na njihovim licima videlo se koliko su uživali u druženju sa decom.

Bela kuća u znaku Noći veštica
BELA KUĆA U ZNAKU NOĆI VEŠTICAFOTO: PROFIMEDIA

Tramp je samo na retkim fotografijama prikazao svoj nadmeni izraz lica, a Melanija je svoju ozbiljnost tog dana zaboravila kod kuće.

Dobro poznato lice  Donalda Tramp
DOBRO POZNATO LICE DONALDA TRAMPFOTO: PROFIMEDIA

Ovako opušten bračni par Tramp nismo dosad viđali u javnosti. Izostali su na proslavi i nedžentlmenski ispadi američkog predsednika, pa su poznati supružnici konačno izgledali kao pravi muž i žena.

Oduševljena  deca, oduševljeni Trampovi
ODUŠEVLJENA DECA, ODUŠEVLJENI TRAMPOVIFOTO: PROFIMEDIA

Ono staro što je donela svečanost ispred Bele kuće, bio je Melanijin odličan stil koja ni ovaj put nije napravila modnu grešku, i Donaldova preduga crvena kravata koju on jednostavno obožava.

Slika za uspomenu
SLIKA ZA USPOMENUFOTO: PROFIMEDIA

Da li je u pitanju kratkotrajna promena imidža Trampovih ili je ledeni breg zaista počeo da se topi, pokazaće već njihovo naredno pojavljivanje u javnosti.

Trampe, nismo te prepoznali
TRAMPE, NISMO TE PREPOZNALIFOTO: PROFIMEDIA

Da se stvari u javnom odnosu Melanija-Donald menjaju, videlo se pre nekoliko dana na konferenciji povodom unapređenja zdravstvene nege u Vašingtonu, na kojoj je predsednik grlio i ljubio prvu damu.

Ovako ljubi Tramp
OVAKO LJUBI TRAMPFOTO: PROFIMEDIA

Promena imidža sigurno je ideja marketinškog tima Trampovih, ali se na ovim slikama, posebno na onim početnim, vide iskrenost.

Izvor: ZenaBlic 

Komentari

komentara