Ljepota

Njegovana i lijepa loža – Kako imati čisto lice?

Napisao admin

Lijepo lice prije svega! Potrebno je znati kako ponekad sama šminka nije dovoljna kako bi se uklonili, odnosno sakrili svi nedostaci koje vaša koža može imati.


Čisto lice (foto: cure.ba)

Razlog leži u činjenici što lice koje nije njegovano na pravilan način jednostavno ne izgleda lijepo ni u kombinaciji s puderom. Potrebno je voditi računa o adekvatnoj njezi koja će se na kraju isplatiti u obliku komplimenta.

Osim što će okolina primjetiti i vi ćete se isto tako bolje osjećati. Za bolji izgled treba poraditi na kvalitetnijem načinu života koje svakako podrazumijeva unos zdravih namirnica, koje u sebi sadrže sve bitne sastojke kao što su vitamini i minerali i vlakna.

Pod zdravom ishranom misli se naravno na voće i povrće, proteine i složene ugljikohidrate. Pored zdrave prehrane svakako trebate razmisliti da u svoje svakodnevne aktivnosti ubacite i malo vježbanja, bilo da se radi o aerobicu, ili možda samo trčanju, šetanju.

Bilo bi najbolje kada bi si mogli priuštiti odlazak u kozmetički salon na čišćenje pora. Naravno da postoji  još jedno rješenje. Dakle za sve one kojima nije do odlazaka u salon, mogu isprobati jednu od metoda kućne radinosti.

Prije nego što se upustite u cijeli proces provjerite imate li sve potrebne sastojke. Znači nabavite kamilicu, malo limuna i esencijalnog ulja. U malo veću zdjelu ulijte kipuću vodu u koju ćete dodati sve navedene sastojke.

Parite se nekoliko minuta nakon čega se potrebno umiti hladnom vodom i obavezno namazati hidratantnom kremom. Bitno je znati da ključ uspjeha svakako leži u upornosti i brizi za vlastito zdravlje.

Tretman možete napraviti pomoću same kamilice i to tako što ćete se pariti nekoliko minuta i isto tako umiti hladnom vodom. Vodite računa da svaku noć prije spavanja umijete svoje lice, dobro ga očistite i nanesete potrebnu kremu.

zanosna.com

Komentari

komentara