Ljepota

Angelina Jolie se ošišala i izgleda bolje nego ikada

Napisao H. H.

Angelina Jolie je ove sedmice pokazala svoju novu, svježiju i mladalačkiju frizuru koja joj, ako je suditi po komentarima stilista i frizera, pristaje savršeno.

Jesen je i zvanično postala sezona velikih promjena kada je kosa u pitanju, a trendu se prodružila i Angelina koja, za razliku od velikog broja koleginica, nema naviku da frizuru mijenja češće nego čarape i fura manje-više istu kosu sve vrijeme (izuzev promjena zbog određenih uloga). Zato i ne čudi što je njena promjena dosta suptilnija, ali je ipak dovoljno upečatljiva da oduševi ljude i učini da glumica izgleda svježije i podmlađeno, piše “Noizz

Glumica, režiserka i majka šestoro djece se pojavila na premijri filma “Faces Places” sa uobičajenom neutralnom šminkom i klasičnim crvenim karminom, ali nešto je na njoj jednostavno bilo drugačije – kosa. Promjena je toliko suptilna da na prvi pogled lako može da vam promakne, ali opet toliko dobra da Angelina izgleda mnogo svježije i bolje.

Što se odjeće tiče, nažalost, tu nije došlo do većih promjena – glumica je i dalje opsjednuta garderobom koja neodoljivo podsjeća na vreću. Ali, okej, bar je kosa za desetku.

 

Komentari

komentara