Ljepota

Savjeti – Povećajte vaše grudi na prirodan način

Napisao admin

Veće grudi su san gotovo svake žene. Dok se neke odluče za operacije, postoje mnoge koje na hranom pokušavaju povećati njihovu veličinu grudi. Grah, mliječni proizvodi, grašak, peršun, mrkva, luk, krastavac, bobičasto voće, šparoge, zelena salata i mahunarke su neke namirnice koje mogu povećati veličinu vaših grudi.


Žena (Foto: Cure.ba)

Hrana bogata bromom i manganom, poput đumbira, češnjaka, škampi, smeđe riže, kruške i badema je zdrava hrana za vaše grudi. Osim hrane, postoji nekoliko biljaka koje mogu pomoći da dobijete veće grudi. Pogledajte neke od njih…

1. Piskavica. 

Piskavica može povećati veličinu vaših grudi. Potopite sjemena u vodu  preko noći i masirajte vaše grudi sa ovom vodom, kako bi ih povećali. 

2. Komorač. 

Ova biljka ima anethole, dianethole i photoanethole (spojeve koji povećavaju estrogen u tijelu). Komorač sadrži i fitoestrigen (slično estrogenu), koji stimulira rast grudi i povećava proizvodnju mlijeka za majke dojilje. 

3. Blago čička. 

Ova biljka povećava protok krvi u tkiva dojke. Ona također potiče ženski reproduktivni sistem i pomaže u boljoj probavi. 

4. Anis. 

Ova kineska biljka može pružiti začin i okus jelu. Međutim, možete koristiti ovu biljku kako bi povećali veličinu vaših grudi. 

5. Sladić. 

Čak i sladić sadrži anethole, dianethole i photoanethole. Ovi spojevi povećavaju hormone estrogen i prolaktin. 

6. Pueraria mirifica.

Ovo je jedan od najučinkovitijih sastojaka koji ćete pronaći u mnogim kremama, losionima i tabletama za povećanje grudi. Uz pomoć ove biljke dobit ćete čvršće, ljepše i punije grudi. 

cure.ba

Komentari

komentara