Ljepota

Voditeljka Sanja Marinković iskreno o svom izgledu: Ponosno nosim svaku svoju boru

Napisao H. H.

Lepa voditeljka otkriva na koji način neguje svoje telo i kako joj uvek polazi za rukom da napravi savršen selfi.

Lepa voditeljka je u više navrata očarala sve svojim izgledom. Iako je njen prirodan izgled nešto što je izdvaja od svih, Sanja Marinković za Glossy otkriva na koji način neguje kosu, kožu i koliko pažnje posvećuje svom izgledu. Međutim, kako je svaka njena fotografija na društvenim mrežama savršena, lepa voditeljka nam je odala i tajnu savršenog selfija.

Koja je vaša tajna lepote?
“Iskreno ja sam žena koja misli da je tajna u sportu. Ja svima pričam da je ok da neguješ duh i sve, ali mislim da se telo najbolje neguje sportom. Ja se bavi sportom od svoje šeste godine i nisam imala nikakvu pauzu evo već 35 godina. Tako da kažem ženama koje ponekad odluče da se bave sobom dva meseca pre letovanja, da ne može to za dva meseca ništa. Sve što si ulagala u svoje telo i svoj izgled, možda ti se to u mojim godinama, a ja sam sada napunila 43, sve se vrati jer telo pamti to. Ja radim posao koji volim i trudim se da mi ništa ne bude teško i da budem okružena osobama koje mi prijaju. Kada je reč o negovanju, ja sam jedna vrlo lenja žena. Vrlo sam lenja za sve vrste bjuti i kozmetičkih tretmana. To se kod mene sve svede na to: Imaš 10 minuta da me isfeniraš, imaš 15 minuta za manikir…”

Da li postoje trikovi koje sami praktikujete?

“Sama ne znam ništa, ja ni kosu kod kuće ne perem već isključivo kod frizera, a i zbog posla sam svaki drugi treći dan kod frizera. Počela sam da idem na svoje prve kozmetičke tretmane prošlog septembra. Kad je reč o nekim estetskim korekcijama, ja sam veliki protivnik, ništa od tih pbjuti tretmana niti volim niti preporučujem. Ja sam neko ko neguje prirodan izgled. I možda se to ženama dopada, jer u moru žena koje izgledaju isto ja se valjda sa tim prirodnim lookom i tim boricama oko očiju i oko usana razlikujem od njih. Imam bore, sve bore koje sam kroz život dobila one su tu, druže se sa mnom. Negujem kosu jer mi je suva, pošto često moram da se farbam i redovno idem na tretmane za dubinsku negu kose. Šišala sam šiške, promenila sam frizuru nakon ko zna koliko godina. I onda se svi šale da izgledam mlađe, ja kažem da ne izgledam mlađe, nego drugačije i lepo, a te šiške čine da mi se lice otvorilo.”

Kako usklađujete privatne i poslovne obaveze?
“Kada se sve to sabere, ja mnogo manje vremena provodim na svom poslu, nego žena koja radi u banci ili opštini. Ja opet radim stresan posao, ali imam taj komfor da se organizujem kako želim. Novinarstvo je takvo da ti uzzme i dušu i telo i sve, ali opet ti daje tu komfornu, tako da ja mogu da kuckam intervjue kod kuće dok Strahinja spava, da mogu ujutru kad njega odvezem u školu da radim od kuće. Tako da ja sama organizujem svoje vreme i mogu da postignem sve. Ipak, jeste da porodica trpi, jer ja odem pa snimam u studio po ceo dan, dva dana za redom, ali zbog mog posla najviše trpim samo ja, i mislim da to tako treba da bude, a da sve ostale uspem da organizujem.”

Da li ste odlučili gde ćete na letovanje?
“Jesam, ja ću već negde krajem juna, početkom jula da otputujem.”

Koja je tajna savršenog selfija?
“Savršeni selfi možete da imate samo ako imate savršenu aplikaciju na telefonu. Meni su neke devojke koje su mnogo mlađe od mene otkirle aplikaciju koja se zove Bjuti plus, tako da sada kad slikam selfi, meni moje drugarice kažu upali svoju mašinu, što znači upali onu tvoju aplikaciju, Ali taj Bjuti plus kad staviš na Instagram, nikada nema dovoljno komentara i lajkova kao kada staviš neku naturalnu sliku. Tako da ja izbegavam da stavljam te slike gde se vidi da imaju neki blur, njih stavljam na Insta Story koji traje 24 sata. Trudim se da negujem odnos sa publikom koja me prati i tu stavljam slike koje nemaju mnogo filtera.”

Komentari

komentara