Ljepota

Potpuni obrt – Istina o voditeljki Zvezda Granda Sanji Kužet iznenadila je mnoge!

Napisao admin

Sanja Kužet (32) od prošlog ljeta uživa u vezi s direktorom marketinga kompanije „Pežo“ Nemanjom Živojinovićem (33), saznaje Kurir.


Sanja Kužet (Foto: arhiva)

Dakle, ova informacija je u priču o Sanjinoj ljubavi donijela potpuno obrt, jer se nedavno pisalo da je u vezi sa poznatim harmonikašem Acom Sofronijevićem. Voditeljka emisije „Zvezde Granda“ i njen uspješni dečko, zbog prirode posla kojim se bave, ne žele da se eksponiraju u javnosti, ali, kako tvrde upućeni, oni uživaju u svojoj ljubavi.

 Istina o voditeljki Zvezda Granda Sanji Kužet iznenadila je mnoge! GALERIJA 

– Sanja i Nemanja su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i među njima su se odmah rodile iskrene emocije. Oni ljubomorno čuvaju svoju vezu samo za sebe i uživaju u zajedničkim trenucima. Izbjegavaju da se pojavljuju zajedno na javnim dešavanjima i obično sa zajedničkim prijateljima odlaze na mjesta na kojima je mala vjerovatnoća da ih paparaci uslikaju – priča naš izvor blizak paru.

 Ovim povodom pozvali smo voditeljku, koja je bila na snimanju emisije, pa je samo kratko poručila:

 – Stvarno ne bih da komentarišem svoj privatni život – rekla je Kužetova.

 Stupili smo u kontakt i s njenim dečkom, ali ni on nije bio ništa rječitiji.

 – Hvala vam na pitanju, ali ne bih želio da komentarišem privatni život – istakao je i Živojinović. Sanja Kužet u svom poslu prepoznatljiva je po širokom osmijehu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara