Ljepota

Jedinstvene – One su ponosne na svoje obline (FOTO)

Napisao admin

Štaviše, neke od njih su one i proslavile, a neke samo učinile jedinstvenim. Pročitajte koje su to poznate dame više nego ponosne na voje tijelo…


Kim Kardašijan (foto:cure.ba)

Kim Kardašijan

Voljeli ih ili ne, svaki ženski član porodice Kardašijan ima fantastične obline. Ipak, sama rijaliti zvijezda ističe koliko je truda i časova u teretani zaslužno za ovakvo tijelo. Rekli bismo da vrijedi…

Kristina Hendriks

Predivna crvena kosa, struk Barbike i grudi koje bi posramile i Pamelu Anderson u najboljim danima. Glumica serije “Ljudi sa Menhetna” zaludjela je muškarce širom svojim jedinstvenim izgledom.

Bijonse

Prije ili poslije dolaska ćerkice Blu Ajvi na svijet, Bijonse je oduvijek imala izvajano tijelo. A kada je samopouzdanje u pitanju mogla bi slobodno svima da nam drži lekcije o tome da treba da volimo sebe onakvim kakvi smo.

Kristina Agilera

Istina je da je popularna pjevačica nabacila koji kilogram viška, zbog čega je mediji kritikuju, ali ona je nedavno istakla da obožava svoje (nove) obline i da nema namjeru u skorije vrijeme da mršavi.

Niki Minaž

Tijelo Niki Minaž izgleda kao slika žene koju je skicirao mali dječak. Dakle, naglasak na jednom posebnom mjestu. Niki nema problem sa svojom zadnjicom, zapravo uvijek je ponosno ističe.

cure.ba

Komentari

komentara