Ljepota

Poznata glumica odgovorla! – Menadžer je Jennifer Lopez rekao da je debela ,a ona,,,

Napisao admin

Latino diva Jennifer Lopez desetljećima je primjer žene sa zavidnom figurom, ali ipak je bilo onih koji su mislili da ne izgleda sjajno i kritizirali njezin izgled.


Foto:arhiva

Kako piše USmagazine pjevačica i glumica odgovarala je na pitanja obožavatelja tokom jednog panela u Los Angelesu na kojem je predstavljala svoju seriju Shades of Blue.

Obožavatelji su je pohvalili zbog toga što vlastitim primjerom oduvijek potiče djevojke i žene da zavole svoje obline, a ona im je otkrila da su joj na početku karijere saradnici govorili da je predebela.

“Stalno su mi govorili da moram smršati. Bila sam plesačica, sportski tip, ali čak je moj tadašnji menadžer s kojem više ne radim govorio ‘moraš izgubiti kilograme, moraš biti mršavija’. Ja sam odgovarala da ne moram, ako izgubim na težini to više neću biti ja.“, ispričala je.

Jennifer je spomenutom menadžeru dala otkaz upravo zbog neumjesnih komentara na račun njezine težine:Bila sam bijesna zbog toga što mi je neko rekao da ne smijem imati malo više mesa na sebi zato što uopće nisam bila debela. To je bilo jako zlobno. Rekla sam mu da sam ja takva kakva jesam, tip žene uz kakve sam odrastala i to je prelijepo. Nemam razloga biti bilo što osim onoga što jesam.

senzacija.ba

Komentari

komentara