Ljepota

Učestvuj u nagradnom takmičenju na microsite-u i podijeli svoju “Absolute me” priču

Nova mirisna linija Absolute Me, brenda B.U., predstavljena je na zvaničnoj promociji u SCC-u, u okviru koje su djevojke bile pozvane da na licu mjesta probaju miris i iskažu šta je njihovo #absoluteme.

Tako su sve mlade dame, spremne da otkriju svoju unikatnu ženstvenost i smjelost, imale priliku to i učiniti u okviru mnogobrojnih zanimljivih aktivacija. Slobodna, slatka, divlja, romantična, ljuta, zaljubljena, strastvena, djevojke su svoja trenutna raspoloženja imale priliku pohraniti u knjigu “Absolute Me Stories”. Sa Photowall-a mogle su odabrati fotografiju koja ih opisuje, a u specijalno izrađenom B.U. photo booth-u, zatvorenoj kabini za slikanje, ovjekovječiti svoj Absolute Me trenutak.

Kampanja se uz dobru zabavu u otkrivanju Absolute Me priča i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, nastavlja na specijalno kreiranom microsite-u: www.absolutemestories.com/bosnia.

Pravila su vrlo jednostavna! B.U. poziva djevojke da podijele svoje fotografije, kreiraju svoje ''Absolute Me'' priče i potom svoj lični ''Absolute Me'' kolaž i video share-uju na društvenim mrežama! Više podijeljenih fotografija na microsite-u ujedno znači i veće šanse za osvajanje vrijednih nagrada.

Sedmične nagrade su: rokovnik, džepno ogledalo i maska za telefon sa ličnim fotografijama uz B.U. Absolute Me toaletnu vodu, dok je glavna nagrada profesionalni fotoaparat kojim će sretna dobitnica moći nastaviti da dokumentuje svoje jedinstvene trenutke.

Komentari

komentara