Kuća i hrana

OVO JE STAN BOBANA RAJOVIĆA NA KOJEM MU MOGU POZAVIDJETI I HOLIVUDSKE ZVIJEZDE!

Napisao H. H.

Crnogorski pjevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gdje je živio sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na beogradskom Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković.

Ajde, ljudi, pa gdje ste vi do sada?! Kafa će se ohladiti. Samo da znate da sam zbog vas otkazao neke poslovne obaveze, pa zato budite dobri i ne previše tabloidni”, rekao je Boban novinarima sa osmijehom, piše pulsonline Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale “svarovski”, koje ima na svakom mjestu, od česama u kupatilu, preko lustera, do ogledala, iznenadilo nas je što sada nismo naišli ni na jedan takav detalj.

“Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se osjeti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen”, rekao je Boban. A kada smo primijetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmijao i ispričao anegdotu.

“Kada je moja majka došla kod nas u posjetu i vidjela taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smiješnu rečenicu: “Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”

U kući ima dosta ikona, a Boban to objašnjava:

“Često idem pod Ostrog. Veoma sam pobožan i učim svoju djecu da takođe budu vjernici i da poštuju sve naše običaje. Otkriću vam da sam baš tamo kupio jednu olovku, koju sam poklonio Marini

Komentari

komentara