Kuća i hrana Video

Gej maneken ubio ljubavnika – Odsjekao mu testise i nosio ih kao narukvice (VIDEO)

Napisao admin

Maneken Renato Seabra (21) u bijesu ubio svog ljubavnika Carlosa Castra (65) i nosio njegove testise kao amajlije oko zgloba.


Renato Seabra (Foto: smedia.rs)

Carlosa Castra (65), gej aktivistu i novinara žute štampe, ubio je njegov ljubavnik Renato Seabra (21), maneken iz Portugala, a zatim mu odsjekao testise i nosio ih kao amajlije oko zgloba, uvjeren da mu to daje “čudesnu iscjeliteljsku moć “.

Seabra je o ubistvu svog starijeg ljubavnika, počinjenom u bijesu, policiji ispričao “dobrovoljno”, jer “smatra da je ono što je učinio ispravno,” izvješava “Daily news”,

Sa testisima ubijenog ljubavnika pričvršćenim za zglobove Seabra je hodao ulicama Manhattana i usput dodirivao ljude, smatrajući da je stekao moć da liječi od side. Na sudu se izjasnio da se ne osjeća krivim, a njegov advokat, potpuno očekivano, obranu temelji na ludilu.

Tužilac , međutim, tvrdi da je Seabra beskrupulozni lovac na bogatstvo koji se razbjesnio kada je Castro htio da ga pošalje kući iz New Yorka, te da je “bio svjestan da Castra udara, gazi i kasapi” i pritom “znao da to nije ispravno”.

cure.ba

Komentari

komentara