Kuća i hrana

Japanac optužen za "nepristojno" ponašanje – Skuhao vlastite genitalije i poslužio ih u restoranu!

Napisao admin

Još u martu ove godine, neposredno nakon 22-og rođendana, japanski kuhar Mao Sugiyama prošao je operaciju promjene spola.


Kuhar (Foto: Cure.ba)

Nakon toga donio je radikalnu odluku – odlučio je svoj penis, testise i kožu skrotuma iskoristiti kao hranu koju će poslužiti s gljivama i peršinom, piše Index.

S obzirom na to da u Japanu ne postoji zakon kojim se može nekoga optužiti za kanibalizam, optužen je za nepristojno ponašanje po kojem može dobiti najviše dvije godine zatvora te kaznu od 2,5 miliona jena, odnosno oko 180 tisuća kuna, prenosi Huffington Post.

Osim 23-godišnjaka, optužene su još tri osobe koje su mu pomogle u pripremanju “posebnog” obroka. Mao Sugiyama sebe opisuje kao “aseksualnog” ilustratora, a iako je prvo sam mislio pojesti svoj penis, ipak se odlučio poslužiti ga u restoranu.

Prije nego što su odlučili pojesti njegov specijalitet, gosti su morali potpisati dokument u kojem su preuzeli potpunu odgovornost ako se razbole. Mladić je događaj najavio i na svom profilu na Twitteru gdje je pozvao Japance da kušaju njegove genitalije. Na večeru je došlo oko 70 osoba, pet ih je probalo “specijalitet” kuće, a ostali su ipak jeli govedinu i meso krokodila.

cure.ba

Komentari

komentara