Kuća i hrana

Pizzu podgrijavate u mikrovalnoj? E, pa tu griješite!

Napisao H. H.

Pizza će imati hrskavo dno i sir će se fino rastopiti ako pizzu stavite u običnu tavu, otkrili su u pizzeriji Victoria's u Brooklynu, a njihova fotografija koja objašnjava cijeli postupak viralni je hit.

Pizza i nakon nekoliko sati ili dan poslije može biti ukusan obrok ako je podgrijete. Obično to radite u mikrovalnoj pećnici?

E, pa tu griješite! Jedna fotografija pizzerije Victoria's iz Brooklyna postala je viralni hit i dala sasvim nov način najboljeg podgrijavanja pizze. Podgrijavanjem u mikrovalnoj pizza bude vlažna i izgubi hrskavost, a u pizzeriji iz Brooklyna pronašli su savršen način kako da pizza i dalje ima hrskavu podlogu i sočan nadjev. Sve što vam treba za ovaj rezultata je tava. Kako fotografija pokazuje pizza se najprije stavi na vruću tavu u koju ne trebate prethodno staviti ulje ili vodu, prenosi “Večernji“…

Držite tako na zagrijanoj tavi dvije minute ili dok dno pizze ne bude hrskavo, potom dodajte dvije kapi vode u dio tave na kojoj nije komad pizze koji zagrijavate i smanjite vatru i stavite poklopac na tavu i držite ga jednu minutu i tako ćete biti sigurni da će se sir opet rastopiti i to je cijeli postupak.

Komentari

komentara