slot online 2023

Druga žena – Smršala preko 50 kg, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Napisao admin

Jedna mladenka smršala je nevjerovatnih 51 kilograma, nakon što joj je postalo neugodno zbog njene težine.


Tessa Thurgood (foto: citaj.ba)

Tessa Thurgood (29) iz Plymoutha bila je vjerena, dan vjenčanja je bio dogovoren, ali je odlučila da mora napraviti promjenu prije velikog dana.

Bila sam kraljica brze i nezdrave hrane i uvijek sam se prije odlučivala za hranu koja deblja nego za nešto svježe-kaže Tessa. Izbjegavala sam doručak, ali sam za užinu jela čips i čokoladu. Sada pokušavam jesti puno svježeg voća i povrća, kao i puno bjelančevina.

Sada kada ima preko 50 kg manje i konačno uživa u životu, osjeća se kao nova žena.

Kaže da se nije uvijek borila s težinom.

-Nisam uvijek bila debela, a bila sam i veoma aktivna tokom školovanja. Kilogrami su se počeli gomilati nakon što sam odselila iz roditeljskog doma i počela kuhati za sebe. Također, hrana “za ponijeti” je uvijek bila lagan izbor.

-Uvijek sam bila prilično samouvjerena osoba, pa kad sam shvatila da je samopuzdanje nestalo i da nisam osoba kakva želim biti, znala sam da to moram promijeniti. Pretvorila sam se u nekoga koga nisam poznavala, nikada nisam bila neko ko ne želi ići van.

-Kada sam odlučila smršati, nisam htjela slijediti određene dijete. Htjela sam se educirati i izabrati pravu hranu. Željela sam promijeniti način života jednom zauvijek. Ako poželim poslasticu, dopustim sebi da pojedem jednu, samo sam sad opreznija.

Njen muž je također impresioniran.

– On ne može vjerovati šta sam postigla, nekad kad smo u gradu on me traži okolo, zaboravi da sam smršala. Nikad mu nisu smetali moji kilogrami, ali očito voli i novu mene.

citaj.ba

Komentari

komentara