slot online 2023

Savršena namirnica za dijetu – Sagorite kalorije uz pomoć krastavaca

Napisao admin

Sočni, hrskavi krastavci ne samo da su osvježavajući u ljetnom periodu, već oni imaju veoma malo kalorija. Osim toga, krastavci su puni vitamina C koji čuva kožu zdravom i blistavom.


Krastavac (foto: cure.ba)

Krastavci također sadrže 95 % vode, pa su idealni za hidrataciju našeg tijela. Budući da su bogati prehrambenim vlaknima, krastavci će ispuniti vaš stomak, što ih čini savršenom namirnicom za dijetu.

Izgubite težinu.
Krastavci su bogati vodom, gotovo 95%, te prehrambenim vlakanima, koja su najučinkovitija u čišćenju tijela od štetnih toksina. Tako oni promiču bolju probavu. Štoviše, oni sadrže malo kalorija. Kada jedete manje kalorija tokom dana, učinkovitije ćete smanjiti vaše tjelesne masnoće i brzo ćete izgubiti težinu. Naprimjer, ako napravite salatu od krastavaca sa vrhnjem i uljem to će vas držati sitim oko dva do tri sata. Uz ovu dijetu, s dovoljno fizičkih vježbi, uz zdrav način života, vi možete izgubiti dosta kilograma.

Prednosti ove dijete.

S obzirom da krastavac sadrži 95% vode i 5% dijetalnih vlakana, ova dijeta temeljito čisti tijelo i oslobađa od štetnih toksina koji ometaju vaš probavni sustav. Na taj način, krastavac potiče bolju probavu, što pak ubrzava metabolizam. Još jedan ključni faktor ove prehrane je da nam pomaže u hlađenje tijela. Bogata vitaminima C i B, dijeta koja se temelji na krastavcima također vam pruža lijepu i zdravu kožu.Ukoliko budete upražnjavali ovu dijetu 3 dana, možete očekivati gubitak težine od oko 2 kg. Evo kako vam dijeta može izgledati:

Doručak: 1 zdjela krastavaca, 1 šoljica čaja, i tost s marmeladom.

Ručak: Jaje i tost ili pileća prsa s kruhom, zdjela krastavaca.

Večera: Samo salata od krastavaca.

 

ljepota.ba

Komentari

komentara