slot online 2023

Imala je 150 kilograma! Pogledajte kako je Nina iz “Života na vagi” izgledala prije 8 godina

Napisao H. H.

Nina Martina Korbar ne prestaje oduševljavati svojom transformacijom.

Bivša takmičarka hrvatskog showa ‘Život na vagi’ neprestano hvali novom linijom, a ovog puta povod joj je bio izazov #10yearchallenge kojem se pridružuje sve više korisnika Instagrama.

Fotografije stare 10 godina preplavile su društvene mreže, a svoj doprinos odlučila je dati i Nina.

“Svi stavljaju 10 years challenge, ali evo, moj je 8 years challenge. Slike govore više od 1.000 riječi. Hvala ti Bože, toliko sam zahvalna!”, napisala je Nina pored fotografije koja prikazuje nju nekad i sad, navodi “Večernji“.

U komentarima su se odmah javili pratitelji koji se dive Nininoj promjeni.

“Svaka čast Nina, nevjerovatan uspjeh, uspjela si dovesti tijelo u zavidnu formu o ljepoti ne treba trošiti previše riječi, prekrasna si”, glasi jedan od komentara.

Nina je upravo na Instagramu prije nekoliko sedmica otkrila i da je najvišu kilažu imala s 18 godina kada je težila 150 kilograma. U show je ušla s 124, a izašla s 84 kilograma.

Od najviše kilaže do danas gotovo se prepolovila, a to je i dokazala nedavno kada je objavila fotografiju sa starim trapericama. Nekada je u njih stala jedna, a danas bi u njih stale dvije Nine.

View this post on Instagram

Kad se samo sjetim da prije nisam stala u ove hlače 👖👖👖, a uz to kad se sjetim da nisam bila na najvišoj kilaži kad nisam stala u ovu veličinu ??? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #alarm 🆘🆘🆘 Toliko sam zahvalna i sretna što sam napokon promijenila svoj život na bolje i što i dalje radim na sebi i trudit ću se do kraja života biti i ostati najbolja verzija sebe! 👏🏻☺️🙏🏻 Hvala Ti Bože! 🥰🙏🏻 Nekad veličina 54, a danas 42 i spuštam tu brojku još dolje! Nije uvijek lako i nekad posrnem, ali bitno je da se ipak uvijek vratim na pravi put jer volim sebe i želim biti sretna! 🙌🏻🤗 #nikadvisedebeli #zivotnavagi #zivotjeuvijeknavagi #zivotnapromjena #zivotnapobjeda #HvalaTiBoze #ThankYouGod #thankful #grateful PS- kaj nije fora kaj skoro 2 mene stanu u trapke sa slike? 😄😄😂😂🙏🏻🙏🏻 #poticaj

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

Komentari

komentara