slot online 2023

Budite u top formi – Kako se zvijezde bore sa celulitom?

Napisao admin

Čak i najljepše žene svijeta imaju problema sa celulitom. Rado otkrivaju kako se bore protiv njega i na koji način održavaju svoje tijelo u top-formi.


Noge bez celulita (foto: cure.ba)

Vježbe i masaža

Tajno oružje protiv celulita glumice Kim Katral je pilates. Kaže da upravo laganim vježbama istezanja i jačanja mišića uspjeva da održi savršenu liniju sa skoro neprimjetnim celulitom. Takođe, bar tri puta nedjeljno odlazi na anticelulit masaže, koje su, po njenom mišljenju, najbolje oružje protiv ružne pomorandžine kore.

Alkohol ne, zeleni čaj da

Glumica Kejt Vinslet je, čim je uočila prve znake celulita, potpuno prestala da konzumira alkohol i brzu hranu, dok se Gvinet Paltrou zarad savršenog tijela odrekla slatkiša. Obe glumice se slažu da je zeleni čaj čarobni napitak, koji ne samo da razlaže masnoće i umanjuje celulit, već je i izvrstan eliksir zdravlja.

Sirova hrana za besprijekornu kožu

Iako je Demi Mur izvršila niz plastičnih operacija kako bi izgledala mlađe, ona trvdi da je za njenu zavidnu figuru, bez grama celulita, najzaslužnija zdrava ishrana. Ona drži posebnu dijetu sa 75 odsto sirove i 25 odsto kuvane hrane. Kaže da je zahvaljujući tome uspjela da pobjedi celulit i učini kožu ljepšom.

Seksi i sa celulitom

Riz Vinterspun je poslije drugog porođaja odustala od borbe. Otvoreno kaže da ima celulit i strije i da neće nositi kupaći kostim ako bude morala da snima scene na plaži. Dženifer Lopez poručuje svim ženama da, ako žele da izgledaju seksi, zanemare celulit. Ona tvrdi da na plaži bolje izgleda djevojka s celulitom koja samouvjereno nosi kupaći kostim od zgodne djevojke koja neprestano vodi računa o frizuri, noktima, piše Žena.blic.

cure.ba

Komentari

komentara