slot online 2023

BRENIN VIKTOR JE IMAO 119 KG: Onda je odlučio da jede ovo, oslabio više od 25 kg i sada izgleda fantastično!

Napisao H. H.

– Dosta sam smršao, ali se ne zaustavljam. Idem do kraja, još 20 kilograma i bit ću zadovoljan. Neću vam reći šta jedem, otkrit ću vam kad kilažu dovedem do savršenstva – rekao je Viktor.

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pohvalio se na društvenim mrežama fotografijama ‘prije i poslije’.

Viktor Živojinović i Lepa Brena – Instagram

Naime, mladi Živojinović se mučio sa kilogramima pa je prije nekoliko mjeseci sam osmislio režim ishrane zahvaljujući kojem je prvo skinuo 25 kilograma, a sudeći po novim fotografijama, uspio je da skine još nekoliko kilograma.

On je imao čak 119 kilograma, pa je uspio da smrša 25 kilograma, međutim nastavio je sa dijetom pa je danas izgleda zadovoljan svojim izgledom.

– Dosta sam smršao, ali se ne zaustavljam. Idem do kraja, još 20 kilograma i bit ću zadovoljan. Neću vam reći šta jedem, otkrit ću vam kad kilažu dovedem do savršenstva – rekao je tada Viktor.

Međutim, kako smo saznali, sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i tjesteninu, prenosi “Express tabloid“.

Komentari

komentara