slot online 2023

Victoria Beckham drži se pravila 'tri zalogaja' – Poznate ljepotice otkrivaju kako tope kilograme

Napisao admin

Victoria Beckham drži se pravila 'tri zalogaja', Megan Fox izbacila je mliječne proizvode, a Pameli Anderson pomaže pranje zuba – veteranke dijeta nude savjete onima koji nakon praznika imaju koji kilogram viška.


Victoria Bechkam (Foto: Cure.ba)

Američka glumica Pamela Anderson dio ljepote duguje estetskim hirurzima, no kako bi i sa 45 izgledala zanosno u kupaćem kostimu iskusna je u skidanju ili održavanju kilograma te zna sitne detalje koji pomažu da se ne odoli iskušenju – njezin je savjet oprati zube što ranije uvečer kako do polaska u krevet ne biste više ništa jeli. 

Glumica Megan Fox krajem septembra rodila je sina, a prijetrudničku liniju vratila je u samo par mjeseci i to, tvrdi, bez vježbanja.

‘Potpuno sam izbacila mliječne proizvode iz prehrane, ostalo sve jedem. Pokušajte ne jesti mliječno, posebno ako ste žensko, nije dobro u kombinaciji s hormonima’, savjetuje Megan. 

Zvijezda realityja Khloe Kardashian savjetuje da u mršavljenju imate nečiju podršku, a još je bolje ako dijetu provodite u paru, kako to ona često čini sa svojim sestrama Kim i Kourtney. 

Kelly Osbourne u nekoliko godina istopila je impresivnu količinu kilograma – počela je dok je nastupala u američkom ‘Plesu sa zvijezdama’, no pazila je šta jede, a za konačno tesanje linije zaslužno je, kaže, to što je sretna i zaljubljena. 

No, Kelly je također priznala da se tokom mršavljenja često osjećala gladnom pa je njezin savjet suprotan onima koji govore kako se ne smije jesti navečer:

‘Iz mog iskustva, pomaže da nešto sitno i niskokalorično gricnete, pa nekad i prije odlaska u krevet.’ 

Pjevačica i dizajnerka Victoria Beckham poznata je po vitkoj liniji te je također među onima na kojima trudnoća nije ostavila ni traga.

Beckham se drži pravila tri zalogaja, omiljenog među mnogim poznatim ljepoticama, a koje kaže da si smijete priuštiti neku visokokaloričnu hranu kad ju jako želite, ali samo tri zalogaja.

cure.ba

Komentari

komentara