Magazin

Adrian Bayford – Osvojio jackpot, postao milijunaš, ostavio suprugu, a sada mladoj zaručnici kupuje konje!

Napisao admin

Adrian Bayford postao je zvijezda nakon što je osvojio 148 milijuna funti (1,5 milijardi kuna), a još veća nakon što je, 15 mjeseci kasnije, u medije dospjela informacija da je ostavio suprugu i ušao u vezu sa 16 godina mlađom.


Adrian Bayford (Foto: arhiva)

Ovaj 44-godišnji (bivši) poštar ponovno je u medijima, ali ovog puta zbog dva milijuna funti koje je potrošio – na konje.

 

Naime, osvajač drugog najvećeg iznosa u britanskoj povijesti svojoj je zaručnici Samanthi Burbidge kupio najmanje 10 konja, konjsku arenu vrijednu 1,5 milijuna funti na 4000 četvornih metara velikom imanju u Norfolku te sve potrebno za prijevoz konja.

 

Njegovi prijatelji su Daily Mailu otkrili da ga konji ranije nisu zanimali.

 

“U pubu se priča da je Adrian kupio čak 20 konja, samo za nju. Kupio je i kamion za prijevoz konja vrijedan preko 100 tisuća funti. Ima sve osim mobilnog diska”, rekao je jedan njegov prijatelj za The Sun.

 

Njegovi se prijatelji pitaju i zašto nije uložio u nešto što ga stvarno zanima.

 

Adrien i Samantha upoznali su se u početkom prošle godine, a zaručili su se na romantičnom odmoru na Maldivima. Samantha, inače bivša zaposlenica jedne konjušarnice, dala je otkaz i preselila u njegovu raskošnu seosku vilu.

 

Nakon što se razveo od supruge, Bayford se raspištoljio i počeo trošiti na sve strane (postao je direktor nogometnog kluba Turnmill United i trošio novac na bolje igrače), a piše se i kako će održati tematsko vjenčanje u stilu Jamesa Bonda. On će nositi bijelo odijelo nalik onom koje je nosio negativac Scaramanga iz filma “The Man With The Golden Gun”, a na putu do oltara pratit će ih poznata tema iz Bonda.

 

index.hr

Komentari

komentara