Magazin

500 zvanica – Milorad Dodik ženi sina: Za luksuznu svadbu daje čak 200.000 eura…

Napisao admin

Igor Dodik, sin predsjednika Republike Srpske oženit će se 18.6. izabranicom Ivanom iz Beograda. Na raskošnu svadbu u Banja Luci pozvano je 500 gostiju…


Milorad Dodik (Foto: arhiva)

Na vjenčanju jedinog sina Milorada Dodika biti će oko 500 zvanica, a prisustvovati će i sam državni vrh iz Beograda, kao i veliki broj estradnih umjetnika. Od pjevačica, doći će Ceca Ražnatović, Ana Bekuta i Ana Nikolić, piše Kurir.

 

– Osim Cece, među gostima se očekuje i režiser Emir Kusturica. Pjevači koji će zabavljati goste potpisali su ugovore da ne smiju iznositi detalje s proslave u javnost – rekao je izvor Kurira.

 

Dodik je prepustio sinu Igoru (28) i budućoj snahi Ivani odluku o tome kakvu svadbu žele, a on će je platiti 200.000 eura.

 

Po želji buduće gospođe Dodik, u sali za vjenčanje dominirat će bijela boja, tako i aranžmani od kala i bijelih ruža. Još uvijek se nije odlučila gdje će nabaviti vjenčanicu. Možda ode u Milano po nju, a možda će je šiti po mjeri.

 

Na svadbenoj večeri posluživat će se srpska tradicionalna jela, ali će biti i specijaliteta mediteranske kuhinje. Hranu će im pripremati najbolji kuhari iz Banja Luke.

senzacija.ba

Komentari

komentara