Ljubav i veze

Kriviš sebe? – Situacije u kojima je svaka žena pomislila da će cijeli život biti solo

Napisao admin

Kad frajer nastane bez objašnjenja • To je posebno bolno, jer toliko je pitanja ostalo neodgovoreno pa počinješ kriviti sebe i svoju osobnost


Ilustracija (Foto: arhiva)

OSJEĆAJ ti je sigurno poznat.

 

1. Nakon lošeg spoja

Onda kada se princ iz bajke pretvori u konja, a još nisi ni popila naručeno piće. Osjećaji će biti još gori na putu prema doma, no sutra je novi dan. No, ovo je svakako bilo dobro iskustvo, iako ti se to sad tako ne čini.

 

2. Kad frajer nastane bez objašnjenja

I to doslovno, kao da je nestao s lica zemlje, a mislila si da mu se sviđaš. To je posebno bolno, jer toliko je pitanja ostalo neodgovoreno pa počinješ kriviti sebe i svoju osobnost. No, isključivi krivac je on, što se ponio tako kukavički, a to nije netko koga želiš pored sebe u budućnosti.

 

3. Pregledavanjem Facebooka

Red putovanja, zaruka, romantičnih večera, slika zaljubljenih parova, beba, godišnjica… Budi sretna radi njih koliko možeš, ali zapamti: ničiji život nije savršen, kako se to možda čini na društvenim mrežama.

 

4. Nakon zaruka cure koju ne možeš podnijeti

Što ona ima, a ti nemaš?! 

 

5. Nakon bolnog prekida

On je bio najbolji dečko kojeg si imala i nema šanse da ćeš ikad naći boljeg. No, činjenica je da postoji opravdani razlog zašto ste prekinuli. Za koji tjedan/mjesec ćeš se svemu dobro smijati, možda i u zagrljaju nekog novog i boljeg, tko zna.

 

index.hr

Komentari

komentara