Zdravlje

Liječenje sodom bikarbonom: Terapija koja čisti tijelo od teških bolesti! (RECEPT)

Napisao H. H.

Soda bikarbona bazira telo tako što ćelijama dostavlja preko potrebne količine kiseonika

Pored standardnog lečenja raka, sve više ljudi se okreće ka alternativnim načinima lečenja karcinoma. Jedan od alternativnih lečenja raka je i lečenje sodom bikarbonom. Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da se takva terapija obavezno mora raditi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog lekara.

Terapija sodom bikarbonom prema dr. Simonciniju, italijanskom onkologu, preporučuje korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminija ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako djeluje terapija: Soda bikarbona drastično povećava bazalnost krvi, što uništava candidu (koja prema teoriji dr. Simoncinija uzrokuje rak).

Postupak lečenja

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne šupljine:

Uzimati jednu čajnu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog meseca. Nakon toga rak bi trebao da nestane.

Napomena: Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje!

Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahteva lekarsku pomoć u obliku injekcija ili intravenozne terapije.

Za intravenoznu terapiju:

500 ml 5-postotnog rastvora sode bikarbone, direktno u venu, svaki dan. Terapija bi traje oko 6 dana, zatim se pauzira 6 dana. Tako trebate da nastavite dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga proverite da li se rak povukao.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr. Jimu Kelmunu
Dr. Jim Kelmun je lekar konvencionalne medicine. Imao je svoj poseban recept za lečenje raka, koji je delio ljudima obolelima od raka, puštenim kući da sačekaju smrt.

Za čudo, većina njih su ozdravili od raka i živeli još dugi niz godina.

“Drugi lekari su mi rekli da mi je preostalo manje od 6 meseci života. Ali doktor Jim mi je dao ovaj recept i za par meseci rak je nestao, što je bilo potvrđeno snimanjem”, naveo je farmer Ian Roadhouse.

Sama ideja o mešanju sode bikarbone s javorovim sirupom može da izgleda smešno i paradoksalno, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer deluje na drugačiji način.

Ćelije raka ne uspevaju da iskoriste šećer za rast, jer ih soda bikarbona odmah ubije. U ovom slučaju, javorov sirup deluje tako da povećava nivo šećera u krvi, koji doprema sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom deluje poput hemoterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakvog štetnog delovanja na organizam.

Prema iskustvima brojnih izlečenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može se kombinovati s drugim prirodnim načinima lečenja raka.

Opet napominjemo da se ova terapija mora primenjivati pod nadzorom alternativnog lekara i u saglasnosti sa vašim izabranim lekarom.

Postupak:
promešati jedan deo sode bikarbone s tri dela javorovog sirupa; zagrevati i mešati na vrlo laganoj vatri 10 minuta; uzimati 3 male kašičice dnevno tokom 1-2 meseca; za vreme ove terapije izbegavati meso, šećer i belo brašno…

Kako deluje soda bikarbona?

Soda bikarbona je siguran, efikasan i jeftin način lečenja raka. Soda drastično povećava bazalnost organizma te dostavlja u ćelije raka više kiseonika nego što one mogu podneti. Činjenica je da ćelije raka ne mogu preživeti u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi.

“Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na pH balans ćelija raka. Terapija sodom bikarbonom može se sprovoditi oralno, putem aerosoli, intravenozno ili preko katetera, da bi se moglo direktno delovati na rak”, tvrdio je Tulio Simoncini.

Takva terapija može biti efikasna u lečenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora, poput karcinoma mozga ili kostiju, na žalost, ostaju netaknute ovom terapijom.

Iako dr. Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećan unos slatkiša tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na mešanje sode s javorovim sirupom (kako preporučuje dr. Jim).

Komentari

komentara