Zdravlje

Poznati ljekar preporučuje: Svaki dan pijte OVAJ čaj, liječi 10 bolesti i pomaže mršanju!

Napisao H. H.

Tradicionalna medicina ovaj čaj preporučuje kod artritisa, gihta, bubrežnih problema, za pročišćavanje morkaćnih puteva, liječenje gastritisa i još mnogo toga…

Riječ je o peršunu, poznatoj začinskoj biljci koa ne služi samo kao ukras u hrani, već je i prava ljekovita biljka vrijedna naše pažnje.

Peršun podstiče izlučivanje tečnosti iz organizma i zbog toga je vrlo koristan za zdravlje bubrega i svih mokraćnih puteva.

Preporučuje se i kod artritisa, gihta, bubrežnih problema, za pročišćavanje morkaćnih puteva, te za liječenje gastritisa.

Odličan je lijek u slučaju infekcije mokraćnih organa, kao i nakon operacije prostate zbog bržeg oporavka. Podpomaže liječenju žutice i drugih komplikacija nastalih usled problema sa jetrom.

Pored toga što podstiče izlučivanje tečnosti, podstiče i izlučivanje soli u organizmu pa utiče na smanjenje krvnog pritiska.

Iz sličnih razloga pomaže i u borbi protiv gojaznosti. Zatim, povećava elastičnost krvnih sudova što umanjuje rizik od nastanka kardiovaskularnih bolesti.

Komentari

komentara