Magazin

Gaćice koje se sramite nositi zapravo laskaju vašem tijelu

Napisao H. H.

Posljednjih nekoliko godina postalo je vrlo teško boraviti na plaži ili gledati objave na društvenim mrežama s istih te ne primijetiti sve veći broj golih stražnjica • Pritom ne mislimo na doslovno gole stražnjice

STRAŽNJICE na sunce!

Iako sunca trenutno nema, a vani je idealno za dva kaputa, šal i kapu, ništa nas ne može spriječiti da smo mislima u toplom ljetu, koje se bliži, sporo doduše, ali se bliži.

A posljednjih nekoliko godina postalo je vrlo teško boraviti na plaži ili gledati objave na društvenim mrežama s istih te ne primijetiti sve veći broj  golih stražnjica. I pritom ne mislimo na doslovno gole stražnjice, već one koje prikrivaju sve minijaturniji donji dijelovi kupaćih kostima.

I dok su neke žene rado prigrlile ovaj trend, koji im dopušta da tako osunčaju još veći dio svojih pozadina, veći broj žena ostao je u pozadini, pod izlikom kako takav trend ne laska njihovoj figuri.
No, dizajnerica bikinija Karina Irby, za australski Daily Mail, otkrila je kako to zapravo nije slučaj te kako takve gaćice zapravo rade bolji posao za vašu liniju od onih većih i dubljih, jer bolje odgovaraju vašim oblinama.
 
27-godišnjakinja je 2011. godine izbacila liniju kupaćih kostima, Moana Bikini. “Nekim ženama su minijaturni bikiniji neudobni, drugima se ne sviđa kako stoje na drugima, a treće je sram nositi ih, jer nisu zadovoljne izgledom tijela. No, manji bikini će bolje prikazati vaše tijelo, nego onaj s puno višim stupnjem pokrivenosti. Način na koji lycra grli vaše tijelo u takvim komadima, daleko više laska tijelu”, otkrila je.

Naravno, i takvi komadi imaju nekoliko razina pokrivenosti pa možete birati gaćice u kojima se osjećate najudobnije, bez da vas čitavo vrijeme prati osjećaj da pokazujete previše.

“Sve više žena se osjeća sve ugodnije u svojoj koži i žele pokazati to samopouzdanje prema van pa sve češće biraju ove modele”, njezin je zaključak, koji će se muškarcima sigurno itekako svidjeti.

Komentari

komentara