Magazin

Ceca Ražnatović i Ivica Dačić se posvađali u emisiji kod Ognjena, pogledajte zbog čega!

Napisao H. H.

Svetlana Ceca Ražnatović i šef srpske diplomatije Ivica Dačić dugogodišnji su prijatelji, a sinoć su zajedno gostovali u emisiji kod Ognjena Amidžića. Folk diva i političar su iz istog mjesta, pa ne čudi što su išli i u istu osnovnu školu u Žitorađi. Međutim, Dačić tvrdi da se Ceca ljuti na njega kada kaže da su školski drugovi.

“On ćuti kad kaže da smo školski drugovi, i ja sve čekam da on kaže “pa, dobro, Ceca je mlađa par godina od mene”, a on se smije. Onda mu ja kažem “pa, dobro Ivice, reci bar jednom, molim te, da nismo isto godište“, rekla je pjevačica kroz smijeh.

 

Dačić je onda bio precizniji:

 

“Dobro, evo, mlađa je 7 godina od mene”.

 

Dačić je ispričao i zanimljive detalje susreta sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom. On kaže da mu je žao što Tramp nije vidio folk zvijezdu do sada.

 

“Meni je samo žao što Cecu nije vidio Donald Tramp, ona bi sada bila prva dama“, rekao je Dačić, a Ceca ga je prekinula:

 

“A ti bi da me udaš za njega“?

 

“A sada je zauzet“, našalio se Dačić i dodao:

 

“Prije 3, 4 godine sam sreo Trampa, van politike, ja sam tada bio premijer, bio je neki skup u njegovom hotelu, gdje smo se sreli. Tada su me napadali što sam se sreo sa njim, jer je bio protiv Obame. Kako sam ušao, on je tada radio onaj Mis Univerzuma, pa mi je pokazao sliku jedne ljepotice. Onda je prešao na Anu Ivanović. 15 minuta mi je pričao kako je ona najljepša žena na svijetu”, ispričao je političar.

 

A onda je Ceca izrazila želju da upozna Vladimira Putina.

 

Dačić je u jednom trenutku rekao da će sa portparolkom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom gostovati u nekoj zabavnoj emisiji. Zatim je predložio da Ceca gostuje sa Sergejom Lavrovim.

 

“Ne, ne, ti mene spoji sa Putinom“, dobacila je Ceca.

 

“A što si ti onom Sebastijanu pokazivao moje slike, a nisi Putinu, stalno si sa njim“, upitala je Ceca Dačića, koji je diplomatski odgovorio da do toga još nisu došli.

Komentari

komentara